keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Ikuisuusprojekti

Ikuisuusprojekti joka ei siitten ollutkaan. Aloittaessani tätä peittoa ajattelin, että tämä on varsinainen ikuisuusprojekti. Tähtäsin mukavaan torkkupeitto kokokoon ja sellainen siitä tulikin. Jämälangoissa on omia, vaihdettuja, ystäviltä saatuja jne. Ihan hirveesti en oo asetellut värejä mut katoin aina sen verran, ettei samankaltaiset värit oo liian lähekkäin. Peitossa on myös värejä joita en ikinä valitsisi itse, mutta tähän peittoon sopii kaikki värit ihanasti.


Lanka: Sekalaisia fingering jämiä ja lisäsi pari sport vahvuista jämää muistojen takia
Puikot: 3mm pyöröpuikko 60cm kaapeli
Peiton koko: 130x195cm

Moni on tällaisen neulonut ja moni käyttää sukkapuikkoja minusta pyöröpuikko tuntui mukavammalta, En tykännyt siitä miten kavennukset tehdään Cozy memories peitossa tekemällä kaksi kavennusta peräkkäin, joten noudatin Danin reseptiä peittoon, jossa kavennus tehdään niin, että kavennetaan kaksi silmukkaa kerralla. Lisäksi halusin raitojen muodostavan kuviota keskeltä reunoille päin enkä kavennus raitojen menevän vain yhteen suuntaan. Peittoa oli kiva neuloa ja palaset syntyivät kuin itsestään niin ja niitä ei tarvinut erikseen liittää yhteen! Lankoja päättelin peitosta pitkin matkaa kun ajatelin, että kerralla se on turhan masentava projekti!  Niin ja aloitin tämän siis huhtikuussa 2016 ja valmista tuli viime perjantaina! 


No tämä on nyt valmis. Sukulaistyttö haluasi oman!  Katotaan aloitanko toisen. Vähän kyllä houkuttais! Nytpä on puikoilla sit villasukkia. valmiina on ompeluksia ja villasukat, jospa vaikka saisin ne kuvattua ja esiteltyä täällä lähiaikoina.

11 kommenttia:

 1. Ihan mainio peitto! (: Kunnon väri-ilottelua. Tältä tilkkutäkki näyttää min mielikuvissa. Lisää vaan, jos kärsivällisyys riittää!

  VastaaPoista
 2. Oi se on kiva! :) Mulla on tekeillä samanlainen, mutta väripaletti ei ole ollenkaan noin riemullinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tähtäsin kerrankin siihen et peitossa olisi yksi tilkku yhtä väriä ja se näkyy!

   Poista
 3. Wau! Ihan mahtava! Minuakin houkuttaisi aloittaa samanlainen, tai siis vastaavanlainen, jokainen tuollainen peitto kun on täysin uniikki kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyl huikee! Ei voi kun suositella kyllä jokaisella pitäis olla tällainen!

   Poista
 4. Tämä on ihana! Tekisi niin mieli itsekin aloittaa tällainen.

  VastaaPoista
 5. Olitpa tosiaan nopea! Minun peittoni on sitä ikuisuus-mallia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää valmistui ihan itsestään tai siltä ainakin tuntui!

   Poista
 6. Ihanan värikäs! Nyt ei tule kylmä sohvannurkassa kölliessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! Ja voin kertoo ettei ole yhtään kylmä tämän kanssa =D

   Poista