lauantai 1. lokakuuta 2016

Uskokaa tai älkää

Olen saanut neuleen valmiiksi!!! Olen mä täällä neulonut mut, jotenkin neuleaika on vähissä ollut viimeaikoina. Mul on kesken huivia ja sukkaa sekä tietty kappa. Valmiiksi olen saanut ihan kokonaisen pipon!  Se olis tarkoitus esitellä nyt.

Ohje: Anna karenina (rav)
Puikot: 2.5mm
Lanka: Hoslt garn coast kaksinkertaisena

Ystävä kaipaili pipoa ja esitteli joskus vuosia sitten ostamaansa akryyli pipoa. No pitihän se nukkavieru yksilö korvata uudella kauniimmalla ja laadukkaammalla versiolla. Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin jo useasti neulomaani Anna kareninaan, jonka mallineule on yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Muokkasin pipoa sen verran, että rullautuvan reunuksen sijasta tein kierrettyä joustinta olevan reunuksen pipoon. Muuten pipo noudattaa ohjetta. Tämä ohje ei ole vielä kertaakaan pettänyt, eikä pettänyt nytkään. Myös saaja ihastui pipoon ja se täytti hänen toiveensa. Joten onnistunut pipo tästä tuli. 


Nyt on puikoilla sukat ja erityisesti yksi huivi. Kappa on myös edistynyt, jonkun verran. Neulominen jatkuu hitaasti, mutta varmasti. Lankalakko muuten meni ihan harakoille, kun matkustin kaverin kanssa viime viikonloppuna Helsinkiin kädentaito -messuille ja tietenkään sieltä en tullut kotiin ilman lankaa, joten taidanpa aloittaa lokakuun alusta uudelleen paremmalla onnella! 

12 kommenttia:

 1. Hassua, tincanknits on just julkaissut pipo-ohjeen, joka on ihan kuin tuo modauksesi. Luulin jo, että oot päässyt testineulomaan tincanknitsillekin. :)
  http://www.ravelry.com/patterns/library/precipitation-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä onkin. Anna Karenina ohjetta oon käyttänyt jo vuosia ja tää on eka kerta kun vähän modasin sitä!

   Poista
 2. Sievä pipo!

  Etkö tiedä, että messuostoksia ei lasketa lankalakon piiriin kuuluviksi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei no sit ei oo mitään hätää! Taidanpa alkaa suunnitella uutta messureissua!

   Poista