tiistai 6. syyskuuta 2016

Näpräilyä

Neulominen on keskittynyt viime aikoina torkkupeittoon, josta puuttuu enää 20 palaa ja reunus. Vapaapäivän iloksi päätin vähän ommella ja illemmalla innostuin näpräämään vielä silmukkamerkkejä.

Ohje: peruspussukka ilman ohjetta
Kangas: Koira kuvioinen puuvillakangas ja anno puuvillakangas

Ihan peruspussukka. Onnistuin säätämään vetoketjun kanssa, mut ihan ok siitä tuli kuitenkin. Ei kyl huvittanut sen jälkeen sit jatkaa ompelemista ollenkaan. Alakulmat on typistetty (vai miten se pitäis sanoa), jotta pohja hieman leviää. Kangas on super somaa ja keltainen vetoketju sopii siihen hyvin. Tämä on melko iso eli tähän mahtuu isompikin projekti. Omaan käyttöön tämä kyl kelpaa! Taidan pitää hieman ompelu taukoa sen verran hermot kiristyi...

Materiaalit: erilaisia helmiä ja koruosia

Mun on jo jonkun aikaa pitänyt tehdä yksi setti silmukkamerkkejä. Tänään vihdoin tartuin toimeen. Yhden sijaan tekaisin silmukkamerkkejä sit sen verran et renkulat loppui. Tuli varsin somia, Eivät hirveen tarkkaan näy kuvissa, Näitä nyt sit piisaa. 


Neulomukset etenee hitaasti, mutta varmasti töiden ja muiden juttujen ohella. Valmista ei toki juuri nyt ole. Ehkä ensi viikolla! Aurinkoisia neulonta hetkiä kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Hurmaava kangas ja somia merkkejä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo koirakangas! Ja koko pussukka. Muistatko, mistä olet hankkinut kankaan?

    VastaaPoista