lauantai 10. joulukuuta 2016

Pehmoisia ajatuksia

Oletteko koskaan kompastuneet johonkin lankaa niin ettei sitä ole vaan voinut jättää ostamatta. Ihan sama mikä olisi hinta? No minulle kävi syksyn Helsingin messureissulla näin. Eikä siel messuilla vaan Kerän popupissa. Lanka oli ihan turhan kallista miun budjettiin, mut niin ihanan tuntuinen ja nätti väri. Otin sit sen ohuemman sillä ajatuksella että siitä yhdestä vyyhdistä saan pipon. Ja pipo siitä tuli ja niin pehmeä ja ihana.
Ohje: Navooh(Rav)
Lanka: Woolfolk Tynd
Puikot:2,5mm (kait?) 

Aiemmin neulomani Navooh pipo on ollut yksi suosikeistani. Joten päädyin sitten siihen tuttuun ja turvalliseen ohjeeseen. Tämän langan halusin käyttää ehdottamasti niin, että valmis pipo saisi paljon käyttöä. Lankaa oli aivan ihana neuloa. Lopputulos on ollut käytössä siitä asti kun valmistui ja pipo on aivan ihana käytössä. Juuri sellainen kuin halusinkin. Lanka on aivan ihana ja pehmeydestään huolimatta on kestänyt hyvin käyttöä jo monta viikkoa. Kannatti kompastua tähän ihanuuteen. 

Ohje:Ihan vaan oman mielenmukaan
Lanka: Kaupunkilanka Rautatie ja Roosa Nauha sukkalanka
Neulekone

Näistä ei mitään erityistä sanottavaa pienet kämmekkäät koneella. Reikäkortilla tehtyä kirjoneuletta. Lahjakassiin menevät!


Nämä on molemmat valmistuneet jo viime kuussa kuvaaminen on vaan tuottanut ongelmia. Yhdet pienet sukatkin neuloin mutta niistä unohtui ottaa kuva ennen kuin laitoin ne postiin. Mulla on meneillä raitaneule kausi ja kesken on pari raitaneuletta ja lisäksi aloitin uuden peiton jota neulon joulukalenteri langoista. Sellaista tällä kertaa siis.


8 kommenttia:

 1. Voi ei toi pipo, tarvitsen! TARVITSEN.

  VastaaPoista
 2. Navooh on tosiaan mitä mainioin pipo! Pitääkin kaivaa omani jostain kaappien kätköistä...

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, ihanaihanaIHANA pipo. Väri on ihan täydellinen ja malli superkiva.

  VastaaPoista
 4. Kalliista langasta kannattaakin tehdä jotain hyväksi havaittua, niin pääsee varmasti käyttöön :)

  VastaaPoista