torstai 24. marraskuuta 2016

Lapastehtaalta terveisiä

Mä olen siis oppinut neulomaan yhden asian sillä neulekoneella tai no tavallaan kaksi, koska yhden sukan olen tehnyt. No se toinen juttu on lapaset. Neulekoneen omistajia eli anoppia ja tämän kahta siskoa halusin kiittää jollain koneella tehdyllä ja tekaisin sitten kasan niitä lapas-aihioita. Lapaset vein anopille viime viikon messureissulla. Anoppi jakaa ne sitten eteenpäin.
Ohje: Opettajan ohjetta mukaillen oma versio
Lanka: Harmaa step ja Punakirjava Keskustori
Puikot: Brother neulekone (yksitaso)

Lapaset on toteutettu samalla kaavalla kuin aikaisemmatkin. Tasona aihio koneella ja käsin peukalot, kärjet ja I-cord reuna alkuun. Kaikissa on erilainen kirjoneulekuvio, mutta samat värit. Arvelisin et se olis hauska. Tosin ei ihan täydellisesti onnistunut kaikki kuvio valinnat tuon kirjavan langan kanssa, mut ei se nyt mitään haittaa. Ei ole tosin mitään tietoa mitä tädit tykkäävät punaisesta! Oikein kivoja näistä tuli reilu yksi kerä meni Steppiä  ja yksi kerä Keskustoria. 


Myös kummipoika toivoi lapasia suosikkiväreissään nähtyään nämä lapaset ja muutamat muutkin on suunnitteilla. Messuilla käytiin lauantaina ja mukaan tarttui mukavia ostoksia niin minulle, kuin sukulaistytölle, joka on innostunut neulomisesta. On siellä kyllä paljon kaikkea ja taas on sellainen olo postauksia katsellessa, että jaa tuotakaan en huomannut vaikka kierreiltiinkin koko alue. 


3 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kauniita lapasia! Neulekonetta haluaisin kovasti joskus kokeilla, sillä ohuita kirjoneuleita himoitsisin, ja ne ei puikoilla vaan suju. Mutta toisaalta ei miltään järin yksinkertaiselta vaikuta ne neulekoneetkaan :D

    VastaaPoista