maanantai 24. joulukuuta 2018

Himmeli

Tänä vuonna muutaman vuoden tauon jälkeen päästin tehdä himmelin. Edellinen oli jo hieman kulahtanut ja rikkikin, joten aika uudelle oli tullut. Meillä himmeli roikkuu ruokapöydän yllä läpi vuoden, koska se on kaunis ja mihinkä sen nyt sitten säilöisi?Tässäpä kuva meidän uudesta himmelistä, joka on myös isompi kuin edellinen. Malli on jostain joskus lainaamastani himmeli- kirjasta. Oljet oli osittain leikkattu jo valmiiksi ja itsenäisyyspäivänä leikkasin ne loppuun. Enimmäkseen tämän tekeminen oli ihan rentouttavaa, mutta oli kyllä pari hetkeä milloin kävi mielessä, että miksi tämä oli hyvä idea. Oljet on ihan tavallisesta askartelukaupasta ostettua. Lopputulos on mielestäni hieno vaikkei se taida ihan täydellinen ollakaan. 


Lisäksi tein toisen pienemmän himmelin lahjaksi ystävälle. Ehkäpä ensi vuonna teen vielä isomman himmelin hänellekin. Muutama timantin muotoinen isommassa on loivemmat kulmat alaosassa kuin pienemmässä. Ihan suloinen tuli tästäkin. 


Himmeleiden myötä on aika toivottaa Hyvää joulua kaikille! Minulla joulu kuluu töiden merkeissä, mutta rentouttavaa joulua kaikille, jotka saatte viettää rentoutuen.

3 kommenttia:

 1. Kauniita himmeleitä! Hyvää joulua ja tsemppiä ja iloa töihin! <3

  VastaaPoista
 2. Nuo timantin malliset himmelit ovat todella kauniita! Perinteisiä mutta uudella tvistillä. Ehkäpä minäkin ensi jouluksi teen. Ihanaa loppu vuotta!

  VastaaPoista
 3. Caesars Palace Hotel & Casino - Mapyro
  Find the best Price 용인 출장마사지 (min 공주 출장마사지 $), Reviews (Max $), Reviews 경주 출장안마 (Paid Out), 동해 출장샵 Takes Time (Pay Without Commission) and much more! 통영 출장마사지

  VastaaPoista