sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joululahja neulomuksia

Tänä vuonna olenkin ollut melko reipas ja neulonut monet joululahja villasukat. Viisaasti aloitin projektin jo keväällä. Valmiita neulomuksia oli sitten kuudet sukat ja kaksi tähteä. Marssitan nyt kerralla esiin ne kaikki, paitsi sukkaparin, joka valmistui jo aiemmin.

Ohje: Tuku honey (rav)
Puikot: 2mm pyörö
Lanka: Pukkilu

En ole tainnut ikinä neuloa näin väärän kokoisia sukkia. Omaan 37 jalkaan sopivia yritin ja lopputulos oli täydellisesti koon 43 jalkaan istuvat sukat. Luulenpa että en edes osaa selittää mitä tapahtui. Sukissa on 56s ja 2mm puikot, joten hieman mysteeriltä tuo nyt tuntuu, kun lankakin kuuluu vielä fingering paksuuteen ainakin vyötteen mukaan. Syytän nurjia silmukoita, varpaista varteen neulottuja sukkia ja pyöröpuikoa, koska en useinkaan neulo sukkia varpaista varteen ja pyöröpuikolla. Pidän sukkapuikoista. No ei se mitään nämä meni sitten kaverille joululahjaksi kun sattuivat sopimaan hänelle täydellisesti. Niin ja turhautuneena väärään kokoon neuloin paljon lyhyemmät varret kuin ohjeessa. Sukat on melkolailla liian isot myös mun sukkablokkereille ja se näkyy kuvassa. Ohje: Vanilla Is The New black x2 (rav) ja perussukat omalla ohjeella
Puikot: 2.25mm ja ruskeisiin 2mm
Lanka: Siniset: Kaupunkilanka kivijalka ja koski
            Kirjavat: Väinämöinen sport 
            Raidalliset: Väinämöinen 

Näistä ei ole sanottavaa sen kummemin perussukkia isälle ja veljille. Koot 42, 43 ja 45. Aina toimivia ohjeita ja raidat toimii myös aina. Puikot: 2mm
Lanka: Pinkki opal ja turkoosi Arwetta

Tilauksesta pinkki- turkoosit sukat nuorelle naiselle niin ja sydämmiäkin piti olla. Ei näissäkään sen kummempaa sanottavaa taida olla. Ohje: Stjärna (rav)
Puikot:2.25mm
Lanka: veikkaan drops karisman jämäksi

Näitä somia tähtiä tein kaksi kappaletta. Neulominen oli muuten mukavaa, mutta en voi sanoa silmukoiden poimimisen olleen nautinnollista. Lopputulos on kyllä minusta aika soma. Ja ohje oli oikein selkeä. Jos jaksan joskus poimia silmukoita teen näitä lisää.


Joululahjat oli lähestulkoon tässä huomenna esittelen vielä kuvat tekemistäni himmeleistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti