tiistai 13. marraskuuta 2018

Never enough...

Kaksi värinen patenttineule on jostain syystä erityisen koukuttavaa, vaikka tekisi ihan vaan ilman mitään sen kummempia kuvioita ja varsinkin lopputulos ihastuttaa aina. Niinpä viime viikolla tai edellisellä puikoille päätyi Harlow pipo parista Loftin jämästä.

Ohje:Harlow (rav)
Lanka: Brooklyn tweed loft
Puikot:2.5mm

Tämä koko minkä neuloin on ohjeen pienin koko mikä on siis lapselle tarkoitettu, mutta mun väljällä käsialalla siitä tuli sopiva aikuisen päähän. Langat on ihania ja lopputulos on ihanan kuohkea ja pehmeä. Tykkään kauheasti tästä langasta ei voi mitään. Pipo on sellainen että sen voi kääntää ympäri ja pitää kummin päin vaan kuten kahdesta alimmasta kuvasta näkyy. Ohje oli hyvä ja selkeä ja neulominen oli mutkatonta. Jossain vaiheessa kyllä tuntui ettei loppua ole näkyvissä. Erityisesti tykkään noista päälaen kavennuksista ja kaksivärinen patentti nyt vaan on huippua. Pipo on kyllä kaunis mutta ehkä tuo lilahtava väri ei ole mun juttu, joten jos vaan pipo on sopivan kokoinen se lähtee kaverin päätä lämmittämään. Hieman jos pohdin et tekiskö toisen toisella värityksellä...


Muutakin on valmiina. Villatakki on edelleen kuvaamatta ja parit sukat taitaa odottaa kuvausta myöskin. Et jospa niistä sais kuvia lähiaikoina vuoden ajan asettamista haasteista huolimatta. 


6 kommenttia:

 1. Pehmoisen ja lämpimän näköinen pipo! :)

  VastaaPoista
 2. Tulis edes vähän lunta niin valostuisi kuvausympäristötkin... Kiva pipo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistui kyl hyvin, mut voiko loftilla epäonnistua?

   Poista
 3. Kiva pipo! En ole koskaa tehnyt kahden värin patenttia, täytyypä laittaa korvan taakse, hauskalta se näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöinen on ainakin tosi helppoa haastetta tulee sit kuvioista mut helppoo sekin on.

   Poista