lauantai 3. marraskuuta 2018

Pieniä juttuja

Rakkaalle ystävälle syntyi muutama viikko sitten ihana pieni poika. Neuloin vauvalle pari pientä juttua lämmikkeeksi. Peitto on vielä tekeillä, mutta valmistuu toivottavasti ennen kuin vauva kasvaa liian isoksi peittoon!


Ohje: Junasukat
Lanka: Handu perussukka
Puikot:2mm 

Hirveen södet tuli tällä langalla ja kokokin oli juuri sopiva. Tykätty lahja. Ohje tuttu ja hyväksi havaittu mut vähän lyhyemmällä varrella kun se ehkä kuitenkin on monikäyttöisempi kun se pitkä varsi. Ohje: Barley (Rav)
Lanka: Katia Concept Baby alpaca
Puikot:2.5mm (jos muistan oikein)

En ole aiemmin neulonut tällä ohjeella pipoa. Ystävän kanssa katseltiin sopivia pipo ohjeita joissa ei olisi mitään sidontanyöriä, koska hän ei tykkää semmoista vauvalla käyttää. Tähän sitten päädyttiin, yksinkertainen ja kaunis malli. Ja vaikka alpakka yleensä on hieman pörröistä ja kutittavaa niin tämä ei kyllä yhtään ole. Pehmoista kun pumpuli sekä kerällä että neulottuna. Pipoja on kaksi kun alkoi epäilyttää onko ensimmäinen kuitenkin pieni, joten tein vähän isommalla päänympäryksellä toisen. Yksi kerä riittii juuri sopivasti kahteen pipoon. Ja nämä neuloutui yhden lauantai illan aikana. 


Lisäksi olen neulonut parit sukat, kaula-asian ja pipon sekä yhden villatakin valmiiksi.  Tämä pimeä vuodenaika on vaan tehnyt kuvaamisen vielä normaalia vaikeammaksi. Yritän kuitenkin saada kuvat aikaiseksi lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Suloisia pikkujuttuja! Syntyisipä meillekin lähi- tai tuttavapiiriin vauva, niin pääsisin tekemään noita söpöyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä söpöjä pikkujuttuja on kyl kiva tehdä.

      Poista