sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Hohtoa syyskuuhun

Olisiko pari viikkoa sitten kun törmäsin instassa ihanaan kämmekäs ohjeeseen, joka oli pakko aloittaa heti kun ohje ilmestyi. Niinpä kaivelin fingering paksuisia jämiä ja päädyin kuuteen väriin jotka yhdistin tähän kirjoneule ohjeeseen. Kämmekkäissä tehdä kuudella värillä kirjoneuletta aina käyttäen kahta kerrallaan ja sitten vaihdetaan toinen väreistä. Tekniikka oli kiva ja pintaneuleen ja kirjoneuleen yhdistelmä oikeastaan hämää kämmekkäät näyttämään ei niin kirjoneuleelta.
Ohje: September mitts (rav)
Langat: Fingering paksuisia jämiä
Puikot:2mm

Neljässä langassa oli stellinaa kimaltamassa ja sekoitin rohkeasti hopeaa ja kultaa. Kahdessa langassa keltaisessa ja pinkissä ei ollut kimalletta. Tämä ohje on huippu jämälanka projekti suosittelen. Kämmekkäät istuvat tosi hyvin kädessä. Koska olen pienikätinen modasin ohjetta sen verran että tein violetit resorit viisi kerrosta lyhyempänä sekä peukaloon että sormien kohdalle. Muuten kämmekkään olisivat olleen turhan isot. Ohje oli hyvä ja selkeä sekä varsin koukuttava. Kaavio ei ollut vaikea ja neuloinkin tämä telkkaria katsellessa ihan sujuvasti. Tykkään kovasti. Kimalle ei oikein näy kuvissa mutta kuvitelkaa se turkoosiin vihreään, harmaaseen ja resorin violettiin lankaan =D 


Puikoilta on pudonnut myös yksi kauluri, mutta siitä on vielä langat päättelemättä ja blokatakkin se pitää. Viikonloppuna piipahdettiin kaverin kanssa Kuopion kässämessuilla ja Kässäkerho Pom Pomin tapahtumassa ja mukavaa oli. Niin ja tällä hetkellä puikoilla on hihoja keskeneräisiin takkeihin (ei oo kun kaksi).

2 kommenttia:

  1. Tosi jännä kyllä tuo pinta, ihanat kämmekkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Nää oli kyllä jotenkin kiehtovat neuloo ja valmiina on nätit kun mitkä harmi et olen vähän huono käyttään kämmekkäitä kun sit sormet paleltuu.

      Poista