sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Jotain kauan sitten tehtyä ja jotain uudempaa

Aikaa sitten jotain vuosi sitten testasin pikana Heidi Alanderille huivi ohjeen. Huivi parka jäi syksyn pimeyden tullessa odottamaan kuviaan ja pääsi lopulta vasta vuosi valmistumisensa jälkeen kuvattavaksi. Toinen huivi joka pääsee esiteltäväksi nyt on tämän kesän festareiden etkoilu huivi Anna Johannan Haiku, jonka testineuloin joskus keväällä. Siitä olen jo pari huonompaa kuvaa instassa jakanut, mutta nyt vihdoin kunnollisia.
Ohje: Nymeria (Rav)
Lanka. WM Twin värissä Single malt
Puikot:3mm

Vaikka tästä on aikaa kun neuloin tämän huivin muistissa on, että huivin neulominen oli rentouttava ja kiva kokemus. Ohje oli Heidille tyypillisesti kirjoitettu selkeästi ja kaikessa yksinkertaisuudessaan huivi on todella kaunis. Lanka pääsee jotenkin kauneudessaan esiin tässä huivissa. Tykkään kovasti lopputuloksesta edelleen. 
 Ohje: Haiku (Rav)
Lanka: Eden cottage yarns Tempo 4ply
Puikot:3mm

Tämä oli kiva neuloa ainaoikean ja patentin vuorottelu oli mukavaa ja reunus viimeisteli kauniin kokonaisuuden hienosti. Lanka valikoitui varastosta. Keltainen oli jo aiemmin hankittu väri dandelion ja harmaa lähti matkaan maaliskuun Edinburghin reissulta. Nämä vaan jotenkin halusivat päästä toistensa kaveriksi. Tässä on harmaa väri päävärinä ja keltainen toisena värinä mikä onkin hyvä koska muuten keltainen varmasti olisi piilottanut harmaan läheskokonaan alleen, koska näinkin päin voimakas keltainen korostuu enemmän kuin harmaa. 


Tässä olisi nämä huivit. Vielä ensi viikolla esiin marssii pari pipo, sukat ja yksi villatakki siispä palataan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti