tiistai 27. toukokuuta 2008

Bolero valmiina juhliin ja SNY:n toukokuun paketti!

Tänään kuuntelin aamupäivästä kuinka postinjakaja runnoi jotain postiluukusta sisään. Sillä hetkellä tiesin, että tänään saapui Sny:n toukokuun paketti! en malttanut odottaa vaan seisoskelin ovella odottamassa, kun postinjakaja vielä pudotti viimeisiä posteja luukusta! Sny ei pettänyt taaskaan paketista paljastui ihania kermakaramellejä, kaunis kortti, samettikukan siemeniä ja kaksi kerää pehmeää Sublime soya cotton lankaa. En edes tiennyt tällaisen ihanan langan olemassa olosta! Lanka on pehmeää ja ihanan keväisen vihreää...en taida tehdä tästä vielä mitään ihailen vaan...


Minua on paketeilla ilahduttanut kevään ajan Evab Kiitos Ihanista paketeista enkä todellakaan osannut yhtään arvata kuka on Sny:ni =) Kaikki paketit ovat olleet mieluisia ja ihania! Kiitos!

Tänään on valmistunut tällainen bolero joka on toteutettu Raisan blogin ohjeella. Bolerosta tuli juuri sellainen mikä pitikin Lankana oli Samira, joka kimaltaa kauniisti, muttei liikaa. Bolero menee ystäväni valmistujaismekon kanssa käytettäväksi!Boleron saaja oli siihen tyytyväinen ja niin minäkin olen. Yhtä pientä virhettä (jota kukaan muu ei huomaa) Lukuunottamatta bolerosta tuli todella onnistunut!

Sitten kysymys: tietääkö joku voiko bambu-puikkoja pestä kun tuo boleron lanka värjäsi niitä mustiksi...

Kesäloma on täällä vihdoinkin...(ainakin vähän aikaa ennen kuin työt alkavat)

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiva että ohjeellani onnistuit, bolero näyttää kyllä tosi hienolta! =)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen bolero! Varmasti on mukava ja kaunis käytössä.

    Itse en ainakaan keksi mitään syytä miksei bambu-puikkoja voisi pestä. Kokeilisin ehkä ensin haalealla vedellä varovasti...kokemusta asiasta ei kyllä ole, joten ehkä joku muu osaa sanoa varmemmin.

    VastaaPoista