tiistai 6. toukokuuta 2008

ET-lehden kesäkassi

Viime kesänä ET-lehdessä oli kiva kesäkassin ohje. Loppukesästä aloittelin tehdä kassia, mutta se jäi sitten kesken syksyn tullessa (kuka tekee kesäkassin talveksi???) No nyt kevään myötä käsityökoreja tutkiessani löysin aloitetun kassin ja päätin tehdä sen loppuun. Eli tässä se nyt on.


Lankana kassissa on vaalean sininen Novitan Tennesee..määrästä ei oo tietoo kun siitä on jo niin kauan kun sen aloitin =) Sen verran ohjetta muutin että jätin ruutujen keskeltä kuvion pois ja hihnan virkkasin ihan vähän pidemmäksi kun ohjeessa neuvottiin. Ihan kiva kassi siitä sitten lopulta tuli =)


Luennoilla saa kaikenlaista hyödyllistä aikaisenksi =)

2 kommenttia:

  1. tutun näköinen ja ennen kaikkea hieno kassi! tarvitseeko kassi mielestäsi vuoritusta? tein oman kassini kalalangasta ja se on niin tömäkkää että vuoria ei tarvita.

    suunnittelilla olisi näet toinen kassi, mahdollisesti tennesseestä. kiitti jos jaksat vastailla!

    VastaaPoista
  2. Mielestäni kassista tuli tarpeeksi jämäkkä enkä omaani laittanut vuorta...Koukku oli aika pieni oli varmaan kolmonen. Tennesee sopii mielestäni tosi hyvin tähän ohjeeseen!

    Huomasitko muuten tuon toisen sinisen kesäkassin...tosi kiva ja helppo tehdä (vaikka vihaan palatöitä) tyyliltään samanlainen kun et-lehden kassi...

    VastaaPoista