keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Tänään valmistunutta ja Ravelry!

Jonkin aikaa sitten päätin kuitenkin liittyä Ravelryyn vaikka aikaisemmin aattelin etten taida liittyä...No eilen tuli kutsu ja minä istuin tietokoneella yötä myöten tutustumassa siihen. Eli sieltä minutkin sitten löytää nimimerkillä iikku!

Olen tänään saanut viimeistellyksi muutamia töitä...Anopin kesäkassi valmistui ja ranne-siili, joka on versioni aikaisemmin tehdystä jämälankasiilistä (alkuperäinen jämälanka siili täällä). Tämä on ranteessa pidettävä versio. Olen tehnyt siilistä hieman pienemmän ja lisäksi olen laittanut siihen lenkin, jolla sen saa ranteeseen. Siilissä lankana oli Novitan Tennesee ja puikot sitä tuttua 3:sta.

Kesäkassi on tehty Novitan ohjeella ja lankana oli Novita Sofia ja koukku 4.5. Jouduin hieman muuttamaan ohjeen silmukka määriä, kun kassista meinasi tulla liian iso. Ihan kiva tuli tuosta lopputuloksesta.

2 kommenttia:

 1. Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista
 2. UIHH!!!!
  Miten ihana laukku a toi toinenkin on aivan mega söpö:)!
  Vitsi kun osais itekki.

  VastaaPoista