torstai 28. elokuuta 2008

Panache-huivi

Olen aloitellut tekemään itselleni huivia. Olen menossa syyskuussa ystävieni häihin ja ajattelin piristää asuani kauniilla pitsihuivilla. Ohjeeksi valitsin Ulla-neulelehdessä julkaistun Panache-huivin (hyvä valinta aloittelijalle...niin varmaan!). Olen täysin aloittelija näissä pitsineulehuiveissa, tämä on siis ensimmäinen =) (jos ei lasketa keskeneräistä Fifi-huivia). Kolme kertaa purin alun ja aina silloin tällöin joudun purkamaan puolikerrosta tai koko kerroksen, mutta siitä huolimatta se edistyy...Lankana on tuollainen vaalea petroolin tapainen puuvillalanka(väri näyttää kyllä kuvassa harmaalta mut ei se ole). Ostin sen lomareissulla Joenlangasta. Puikkoina on 3 ja 4, kun minulta ei löytynyt noita välikokoja. (Se ongelma on ratkaistu sillä tilasin Varkauden ompelutarvikkeesta täydennystä Knit picks puikkoihin.)

Odottelen innolla pakettia ompelutarvikkeesta sillä aamulla tein tilauksen ja nyt jo oli sähköpostissa ilmoitus, että paketti on siirtynyt postin kuljetettavaksi! Sieltä on tulossa Knit Picks vaihtopäät 3,5 ja 4,5 ja 8 sekä kaapeli kokoa 40cm (kun pipojen tekeminen 60cm on rasittavaa) ja vielä sukkapuikot...tulisipa se paketti jo!!!

Ensi viikolla alkaa taas koulu ja sitten on tämä neulonta aika taas vähän vähemmällä, joten menen nauttimaan tästä harvinaisesta hiljaisuudesta mikä on omiaan pitsihuivin väkerrykseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti