tiistai 26. elokuuta 2008

Sny:n ylläri ja hattuilua!

Elikäs Sny:ni onnistui yllättämään minut täydellisesti...elokuun paketti oli niin mahtava, että en odottanut enään mitään ennen kuin taas syyskuussa, mutta tänään postissa tuli ihana tiskirätti, Kaunis ruusukuvioinen, eihän sitä raaski edes käyttöön laittaa!Lisäksi tänään nitkuttelin Knit Pickseillä syysmyssyn. Ohje on syksyn Novita lehden kaikki uusix palstalta Heidin syysmyssy. On tuo neulominen kyllä vähän hankalaa liian pitkällä pyöröpuikolla siksipä aion tilata tänään lyhyemmän kaapelin 40cm ja ehkäpä 8 kokoiset päät knit picks sarjaani =)


Tykkään kovasti tästäkin myssystä...nyt pitää kyllä keksiä jotain muuta tekemistä muuten hukun hattuihin.

3 kommenttia:

 1. Onnistuinpas yllättämään! Olin malttamattomana odottanut, että sain lähettää kyseisen "virkkausmallin" Sinulle. Kiitokset vain Savonlinnan Taito shoppiin!t. SNY

  VastaaPoista
 2. onnistuit kyllä yllättämään. Ajattelinkin, että se näyttää siltä ,että voisi virkata sen vaikka ruutuvirkkauksella =)Kiitos vaan vielä kovasti!
  T.Iikku

  VastaaPoista
 3. Kyselit tuolla blogissani Panachen ohjeesta, joten laitan nyt tämän vastauksen sinulle tännekin. Puikkokoon muutos tekee huivin alaosan leveämmäksi ja ilmavammaksi, välttämätöntä puikkojen vaihto ei ole, mutta silloin huivi jää pienemmäksi myös korkeudeltaan ja alle 3/4-ympyrän. Kokeile vaihtaa vitosen puikkoihin jossain 45. krs:n tienoilla.

  VastaaPoista