sunnuntai 3. elokuuta 2008

Pikasniikkerit, Travelling scarf ja Visa

Halusin kokeilla kärjestä aloitettavia sukkia ja löysin harjoitustyöksi Pikasniikkerit. Ohje on blogista 10 puikkoa langalla. Hieman muuttelin ohjetta. En tehnyt ainaoikeaa reunoihin vaan virkkasin lopuksi reunaan kiinteitä silmukoita. Tämä oli mukava välityö kaikkien keskeneräisten töiden välissä =) Lankana oli Novitan spektri ja puikot oli kokoa 3.5 ja ebenpuuta...tosi kivat neuloa!


Sniikkereistä tuli kivat ja ne lähtevät rakkaalle ystävälle viileiden syyspäivien iloksi. Jossain vaiheessa tekaisen näitä sit lisää esim. joululahjoiksi! Nyt on tekeilla Imppuhattu kaverille. Se on ollut lähes valmis (puuttuu 3cm+lippa ja tupsu) jo viikkoja en vaan oo saanut virkattua sitä loppuun...olen menossa yöksi töihin joten toivon, että saan sen mahdollisesti loppuun yöllä.

Niin ja sain tällaisen Lirularuloru blogin Aijulta...täydennän tätä sit myöhemmin hieman paremmalla ajalla...

1. Only 5 people are allowed to receive this award.
2. Four dedicated followers of your blog.
3. One has to be new to your blog and live in another part of the world.
4. You must link back to whoever gave you the award.

Suomeksi siis:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.

Kiitokset vielä Aijulle!


Niin ja aion osallistua Travelling scarf:in, jota järjestää Sarda...Ilmoittautua voi täällä. Tämä on kiva idea aloitetaan huivi ja sit se lähtee seuraavalle, joka jatkaa sitä omalla tavallaan ja sit seuraavalle...lopulta saa valmiin huivinsa takaisin. Ja jokainen ringissä on jättänyt oman käden jälkensä huiviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti