sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Messuterveisiä, sny paljastus ja valmiita töitä!

Tampereen käsityömessut on koluttu ja oli oikein mukavaa. Messuilla tapasin kaverini ja tekemäni vauvan haalari on nyt saajallaan. Myös Sny paljasti itsensä Tampereen messuilla. Vietimme mukavan hetken kahvitellen ja neulomisesta jutellen. Kiitos Snylle mukavasta tapaamisesta. Niin ja olihan Snylläni minulle myös tuliaisia todella hieno kirjontakirja jossa esitellään selkeästi kaikki mahdolliset pistot (luulen ainakin) ja puikkostoppareita.


Messuilla kului aikaa n 5h. Mukaan tarttui knitpicks virkkuukoukkuja, paksut puikot varrasvirkkaukseen ja putkis-lankaa sekä moda lehden tilaus. Lankaa en osannut oikein ostaa kun ei ollut mitään tiettyä mitä olisin tarvinnut. Harmittamaan jäi etten muistanut katsoa hamppulankaa ja koirankarvalankaa.


Sain viikolla valmiiksi kolme palmikkopipoa. Jotka ovat alla olevassa kuvassa. Lankoina on vihreä ja harmaa 7 veljestä ja musta pipo on tehty Nallesta. Puikot 3,5. Ja nämä pipot olivat tilaustyö työkaverille! Olivat tilaajalle mieleisiä ja olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen!


Tällaisia messu ja pipoterveisiä täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti