sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Koeneulontaa ja kurkkaa tähän arvontaan!

On jo pari päivää pitänyt laittaa linkitys tänne Kardemumman talon arvontaan. Palkintona on kirjoneulelapaset ja Kardemumman talossa tehdään ihania lapasia ja muitakin käsitöitä, mutta lapaset on pääosassa nyt tässä minun postauksessani =)

Valmiina ei juuri nyt mitään, mutta tekeillä on ihanaa keltaista erään koeneulonnan muodossa. Vaikka neule on alussa on silti sellainen tunne että tästä tulee tosi ihana <3tässäpä vielä kuva tekeillä olevasta neuleesta ylhäältä alapäin siis kuten kuvasta selviää =) eilen tämän aloitin ja hyvää vauhtia on edistytty kohta ollaan hihojen ja vartalo-osan erottelu vaiheessa. Aikaa on maaliskuun puoliväliin =)

Kuvan tulin nyt ottaneeksi ihan vaan sen takia että meidän nikon digijärkkäri on jäänyt täysin minun käyttöön sen jälkeen, kun mies aloitti valokuvaaja opinnot ja hankki ammatilaiskameran...niin ajattelin että joku kuvakin pitäisi ottaa!!! Kun kaikki valmiista neuleista otetut poseerauskuvat yleensä on otettu sillä uudella kameralla. Ehkäpä olisi aika herätellä henkiin vanha valokuvausharrastus.


Mukavaa viikkoa kaikille ja ehkäpä jo seuraavalla kerralla on jo jotain valmista.

3 kommenttia:

  1. Namskis, näyttääpä kiinnostavalta neuleelta!

    VastaaPoista
  2. Se on kiinostava ei malta odottaa että se tulee valmiiksi =)Ja värikin on kiva =)

    Iikku

    VastaaPoista