lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lämmitä kevään tuulissa

Tällä viikolla ei oikestaan ole valmistunut kuin eräät tossut ja sit vielä huivi. Tossut menee lahjaksi ja huivi se menee omaan käyttöön. Tämän huivin tekoa olen suunnitellut jo pidemmän aikaa, mutta aina on ollut jotain muuta. Tällä viikolla aloitin kuntosaliharrastuksen, joten siihen on mennyt vähän aikaa. Tuntuukin ettei paljoa ole tullut valmiiksi. Lisäksi edellisen viestin neuletakki on vienyt aikaa, se on kuitenkin edistynyt kivasti ollen jo pitkällä helmassa menossa =) Toki vielä ei ole vartalo-osa ihan valmis ja tietty hihat ja muut huolittelut vielä pitää sitten tehdä! Ja sit on se vetoketju ja sen laittaminen kyllä vähän jännittää!


Ohje: Different lines (Rav)
Puikot:3mm
Lanka: Mini duett

Kiva pieni huivi =) lanka on suosikkiani, eikä petä koskaan. Tämä ohje on tosiaan odotellut ilmestymisestään asti sitä oikeaa fiilistä tekemistään varten ja tässä tää nyt sit on =)


Ohje: Desert boots (Rav)
Puikot: 4.5mm
Lanka: Isoveli

Tossu ohje oli kiva. Jätin kuitenkin taakse kuuluneen nappilistan ja napin laittamatta ja hyvät tuli =) Anopille siis nämä luulisin! Käytin muuten pienempää puikkokokoa kuin ohjeessa saadakseni sopivat tossut. Tätä ohjetta käytän kyllä tulevaisuudessakin! (ohje näihin löytyy eräältä nettisivulta)

Olen yrittänyt päästä vihdoinkin sinuiksi digijärjestelmä kamerani kanssa. Vuosia olen kuvaillut vain automaatilla. Ennen digiaikaa harrastin valokuvasta, mutta digitekniikka vei minulta ilon kuvaamisesta. Edelleenkin haikeudella muistan filmikameroita ja valokuvien kehitystä pimiössä =) Yritän kuitenkin antaa tälle digijärkkärille mahdollisuuden onhan tässä puolensakin, filmejä ei tarvii ja kuvia ei tarvii skannata koneelle ja aina näkee et onnistuiko kuva mutta silti...

Taustalla on nyt omista savitöistä otettu kuva =) Nämä löytyy ikkunalta ruokapöydän luota!

2 kommenttia:

  1. Aina oikeat on ihania...kuvat ei nyt ehken tehnyt näille oikeutta =)

    Iikku

    VastaaPoista