torstai 1. maaliskuuta 2012

Päästä varpaisiin!

Jos ei otsikosta arvaa niin sukat ja pipo on valmiina =) Neuloin tässä alkuviikosta pipon ja eilen tein loppuun sukat jotka aloittelin jo lomaviikolla. Pipo on tehty vasta ostetusta (alennus lanka) langasta, mutta sukat pääsee varastoneulonta kategoriaan. Lanka on ollut hankittuna jo ainakin vuoden. olin ehkä unohtanut sen langan jo mutta ihan sattumalta tulin katsoneeksi koriin jossa se oli kun etsin lankaa näinhin sukkiin. Ja se oli hyvä koska lanka sopi oikein hyvin näihin sukkiin!
Ohje: Anna Karenina (Rav)
Puikot: 3.5mm
Lanka: Rowan Lima

Tästä tuli oikein kiva ehkä kivempi kuin osasin odottaa. Ohje on jo jonkun aikaa odotellut puikoille pääsyä ja nyt se tuntui oikealta =) (kyllä valitsen ohjeet sen mukaan mikä tuntuu oikealta, vaikka joku ohje olisi kiva sen toteutus ei onnistu ennen kuin on oikea tunne). Oikeastaan aloitin jo toisen pipon tällä ohjeella. Niin ja tein vähän vähemmän mallikertoja kuin ohjeessa, kun mulla on aika pieni pää.Ohje: Rise and shine sukat (Rav)
Puikot: 2.5mm
Lanka: Araucania Ranco solid

Kivat sukat hieman versioin näitä oman mielen mukaan =) Pohjat on sileää neuletta ja varret on hieman lyhyemmät kuin ohjeessa ja kantapäätkin on sileää neuletta kokonaan. Nää on kivat ja aika sopivan kokoisetkin =) Niin ja tein nää itselleni!

Kyllä aika vaan kuluu äkkiä nyt on jo maaliskuu! Kohta on siis jo kesä. Eikös vaan? Mukavaa kevään odottelua kaikille täällä piipahtaville!

Ai niin ja vaihdoin lankaa ihanaa New York Cardiganiin joten nyt minulla on kaunis oranssihko neuletakki joka on tosi ihana ja pehmeä ja sopivan kokoinen =)

2 kommenttia:

  1. Se on jotenkin jännä se on oikeastaa vihertävä ja sit kuitenkin oikeastaan harmaa...mut kuvat on vähän huonoja. Hämärä kerkesi jo hiipiä esiin =)

    Iikku

    VastaaPoista