maanantai 27. helmikuuta 2012

Onnen kauluri

Jo viime viikolla sain valmiiksi kaulurin. Lankana on suosikkini ja ohje on oma. Kun ei juuri sellaista ohjetta löytynyt mitä etsin, niin kehittelin sen itse. Kaulurissa vuorottelee sileäneule- ja palmikkoraidat. Kauluri on nimeltään Luckycowl, koska siinä käyttämäni palmikkokuvio on nimeltään hevosenkenkä -palmikko. Ja kyllähän ne vähän hevosenkengiltä näyttää =)

Työt ovat jatkuneet loman jälkeen normaalisti ja kun lomalla oli aikaa neuloa vaikka kuinka niin nyt töiden jatkuessa sitä ei ole ollutkaan niin paljoa. Myös valmiiden käsitöiden kuvaaminen on hankalampaa kun illat hämärtyvät melko aikaisin.

Ohje: Luckycowl (oma)
Puikot:4mm
Lanka: Drops Merino Extra Fine

Kauluri on juuri hyvä käytössä ja sen jälkeen kun tämä valmistui en ole käyttänyt mitään muita kaulureita =) Luulenpa että tämä täyttää siis kaikki minun asettamani vaatimukset!

Tällä hetkellä minulla on tekeillä pipo ja sukat! Ja sukat on tarkoitettu minulle. Yleensä kaikki neulomani sukat on menossa jonkun muun käyttöön =)

Mukavaa kevättalven viikkoa kaikille..ehkä ei mene enää pitkään ennenkuin kevät saapuu!

5 kommenttia:

 1. Kiva kauluri :) Tuo Dropsin merino sopii kyllä hyvin palmikkoneuleisiin, tulevat palmikot kauniisti esiin.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen! Merino extra fine on mainio lanka, ei varmasti kutita :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Yhteiset on suosikkilangat! :)

  VastaaPoista
 4. Se on mun mielestä ihana lanka. Eikä kovin kalliskaan. Harmittaa vaan kun enää täältä joensuusta ei saa sitä ostaa =) Oon sit tilannut jyväskylän vuosina tutuksi tulleesta kaupasta!

  Iikku

  VastaaPoista
 5. Hieno kauluri! Malli näyttää kyllä just sopivan rennolta ja lämmittävältä.

  VastaaPoista