maanantai 13. helmikuuta 2012

Kun päättää ryhtyä töitään tekemään...

Kun sitten saa aloitettua niin kaikenlaista valmistuu. Yhden huivin olen jo saanut tehtyä sieltä keskeneräisten korista =) Mutta sitä ennen on valmistunut lapaset, kämmekkäät, pipo ja silleen. Mutta ensimmäisenä se varastosta kaivettu työ...Ohje:
Hitchhiker (Rav)
Puikot: 3mm
Lanka: Malabrigo sock

Kiva huivi jonka aloittelin jo joskus ennen joulua =) Se unohtui joululahjojen ja muiden neulomusten myötä. Nyt tein sen valmiiksi muutamassa tunnissa, joten ei ollut siis paljoa kesken. Mutta nyt on yksi neule vähemmän keskeneräisten pinossa. Niin ja oikein kiva huivi. Neuloessa langasta lähti kyllä aika paljon väriä sormiin. Muuten kiva lanka. Väri on tosi ihana!
Ohje:
Honegart (Rav)
Puikot:5mm
Lanka: Lana Gatto Nuovo Irlanda

Kiva korvaläppä pipon malli. Tein ihan vaan itselleni kun oli niin kiva ohje. Lanka on ihanan pehmeä eikä yhtään kutittava. Uusi suosikki lanka =) Tein piposta yksivärisen ja siitä tuli mielestäni oikein kiva. Käy splitpark lapasiini joissa on sama palmikkoneule!Ohje: Tehty käspaikkan ohjeen mukaan, 40s

Puikot: 3.5 cubics
Lanka: Regia world college


Lapasten malli joka vei sydämmeni, kun näin jossain kuvan mut ei ollut ohjetta. Ohje löytyi sit tuolta Käspaikasta. Nää on myös ensimmäiset kärjestä neulomani lapaset. Lankaan tykästyin ihan vaan kivojen raitojen takia =) Kivat lapaset, tällä ohjella teen vielä lisää lapasia! Tosin kaikkein kylmimmillä säillä tarviivat aluslapaset!Ohje:
A Ghra (Rav)
Puikot:3.5mm
Lanka: Fantomas superwash


Koeneuloin nämä kanssa Raveltajälle. Ohje oli helppo ja hyvä. Minä joka yleensä epäonnistun kirjoneuleissa (joitakin onnistuneita poikkeuksia on) sain nämä kerralla neulottua oikein. Nämä lähtee synttärilahjaksi eräälle oranssista pitävälle. Lanka on kiva ja oon näihin tosi tosi tyytyväinen. Ohje on jo saatavilla ravelrysta =)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Ai niin nyt oon sit virallisesti lomalla!!! Ja jäljellä on vielä monta monta päivää!

3 kommenttia:

  1. Kauniita neuleita, erityisesti luksushuivi ja ystävälliset kämmekkäät :)

    VastaaPoista
  2. No niin, sinähän pistit tuulemaan! Kivoja on kaikki valmistuneet.

    VastaaPoista
  3. Ootpa ollut ahkera, ihania neuleita! Kauhia, kun koko ajan löytyy vaan lisää ja lisää ihania blogeja luettavaksi! :D

    VastaaPoista