lauantai 11. helmikuuta 2012

Kun mikään ei kiinnosta...

Mitäs sitten kun tekeillä on miljoona työtä joista yhtäkään ei huvita tehdä. Innostusta odotellessa on tullut sit neulottua yksi hattu ja lapaset ja kämmekkäät. Mutta joka tapauksessa mulla on ainakin kaksi huivia, neulepaita, hiha-aukollinen huivi, säärystimet ja sit sellaisia mitkä on ollut pidempään kesken (lue viime syksystä) on muutama pusero ainakin...ja sitä ennen aloitettu on ainakin joku huivikin. Eihän tästä tule mitään kun vaan murto-osa aloitetuista valmistuu ja tekisi mieli vaan aloittaa uusia. Mitenhän innostuisi tekemään nuo aloitetut valmiiksi, Osasta ei edes puutu kovin paljoa.

No mukavempiin uutisiin loma on alkanut ja sehän on ihan parasta (ei sillä etten töissäni viihtyisi mut...)

Mukavaa viikonvaihdetta ja seuraavaan postaukseen taidan sujauttaa jo jonkun kuvan valmistuneistakin. Nyt taidan mennä tutkimaan keskeneräisiä töitä ja miettimään minkä tekisin ekana valmiiksi!

2 kommenttia:

  1. Mulla on välillä vähän sama tilanne, niitä vanhoja keskeneräisiä ei tee mieli kaivaa esille. Onneksi aina jossain vaiheessa saa otettua itseään niskasta kiinni ja joko neulottua keskeneräisiä eteenpäin/loppuun tai purettua ne. Kyllä se inspiraatio sieltä iskee silloin kun vähiten odottaa! ;-)

    VastaaPoista
  2. Pakotin itseni aloittamaan keskeneräisten töiden valmiiksi tekemisen ja kohta on eka valmis...siitä se lähtee toivottavasti. Teen ensin ne pienet mitkä on kesken niin kun ne valmistuu motivaatio kasvaa ja sit saa ehkä tehtyä ne isommatkin =)

    Iikku

    VastaaPoista