sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kiireitä blogi maailmassa =)

Mulla on selvästi menossa joku kausi kun ihan kaksi kertaa päivässä päivitän! Edellinen koski siis sitä ohjetta ja tämä valmistuneita neuleita!

Ihania neuleita on valmistunut! Villatakki ja kauluri (joita mulla ei oo juurikaan...) Molempiin ihastuin välittömästi nähtyäni kuvat ja kummatkin sain neulottavaksi tässä viime aikoina =) Nää onkin tarpeen tällaisilla pakkasilla mitä täällä on ollut. Toivottavasti pakkaset lauhtuu pian! Niin ja vielä ensi viikko sitten olis viikon talviloma =)
Ohje: quiet days (testineule)

Puikot:5mm
Lanka: drops Extra fine merino

Tää on kiva ja lanka on edelleen ihana. Tää on muuten varastoneule (ja tää lanka on nyt loppu) =) Sain koeneuloa tämän ja nyt tämä on valmiina helmikuun menoon johon tätä suunnittelin!Ohje oli selkeä ja neuleessa juju on lyhennetyissä kerroksissa. Ehkäpä oisin voinut tehdä yhtä pienemmän koon. Love this!
Ohje: Pitsinen kauluri (Vinksallaan -blogi)
Puikot:6mm
Lanka:Gjestal Bris

Lanka oli ohuempaa kuin tembo joten tein 104 silmukkaa alkuun ja sovelsin kerrosmääriä ja pitsineuleen toistoja hieman sen mukaan mikä näytti kivalta ja tein yhden ylimääräisen kavennus kerroksen. Tästä tuli kiva! Lanka lähti joulun jälkeen mukaan lähi lankakaupasta. Sitä ei ollut kuin kaksi kerää joten en tienyt mihin ne riittäisi, mutta ne suorastaan huusivat päästä tällaiseksi kauluriksi.

Mukavaa sunnuntai iltaa ja vaalivalvojaisia kaikille =)


6 kommenttia:

 1. Siitähän tuli tosi kiva! :) Ja tuo paita on nätti, tekis mieli kans tuollaista.
  Mullakin on kova yritys keventää vähän varastoja, koitan suunnitella tulevat neuleet sen mukaan mitä laatikossa on. (Kuka sitä lankaa tänne asuntooni oikein rehaa?) :D

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköinen ainaoikein -takki, miltähän tuo näyttäisi raidallisena...

  VastaaPoista
 3. Maija meille ainakin ihan vaan ilmestyy sitä lankaa, en kyllä yhtään tajua kuka sitä meillekin tuo =)

  Emma se ois varmaan tosi kiva raidallisena! Mut vaatis varmaan hieman pohditaan lyhennettyjen kerroksien kohdalla!

  Iikku

  VastaaPoista
 4. Maija: Niin ja mulla on muuten jo toinen kauluri suunnitteilla =)

  VastaaPoista
 5. Mulla on nyt pieni ongelma. Multa nimittäin pyydettiin kaulurin ohjetta englanniksi, jonkinlaisen hahmotelman sain aikaiseksi mutten ole yhtään varma oikeinkirjoituksesta. Huomasin, että sulta tuo englanti näyttää sujuvan tosi paljon paremmin, ja ajattelin, että jaksaisitko/ ehtisitkö vilkaista ja tarvittaessa korjailla sitä ohjetta? Olisin niiiiiin kiitollinen!

  VastaaPoista