maanantai 20. elokuuta 2012

Karkkiraitoja ja keltaista...

Viikonloppuna sain mahdollisuuden neuloa Veeran uuden kauluri ohjeen. Ja se on juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Valitsin jo lopetetun lempilankani sateenkaaren väreissä (siis kaikki jämät mitä multa löytyi) ja lisäksi yhden värin toisenlaista lankaa ja sitten eikun neulomaan. Karkkiraitainen kauluri valmistui sunnuntai iltana. Sitä ennen kerkesin neuloa muutaman hatun joista vain toisen muistin kuvata toisen lahjoitin jo eteenpäin kun tuli liian pieni omaan käyttöön. Näitä isompiin töihin ei ole nyt jotenkin riittänyt energia vaikka ne olisi ihan vaan napeista ja päättelystä ja pingoittamisesta kiinni, Huoh! Kyllä nekin tulee vielä valmiiksi.

Ohje: Alternato (Rav)
Puikot: 3.5mm
Lanka: Manos del uruguay Silk blend

Ohje on Woolly Wormheadin tuotantoa ja oikein hyvä.Tämä keltainen jäi omaan käyttöön =) Lilahtavan (josta ei oo kuvaa) sai eräs pieni tyttö jonka päähän se sopi kuin nakutettu. Kiva hattu ja kunhan viilenee tulee varmasti käytettyä.

Ohje: Simple Sprinkle 
(ohjetta ei oo viel julkaistu),Veera Välimäki
Puikot: 5mm
Lanka: Sandness duett (keltainen, sininen, pinkki, marjapuuronpunainen) ja sirdar juicy (valkoinen)

Tää on ihana just sopivan kokoinen ja ihanan tuntuinen ja värinen...karkkiraitoja parhaimmillaan! Ohje on juuri sellainen kuin piti. Raidat ja yksiväriset osiot vuorottelivat juuri sopivasti, raidat ja lyhennetyt kerrokset saivat mielenkiinnon pysymään työssä koko ajan ja aina oikein neule on vaan ihanaa mun mielestä. Veera taitaa kyllä olla mun lempisuunnittelija! Love!

Käsityöhuone sai viime viikolla myös uuden järjestyksen ja valmiit käsityöt ja langat lisää varastointi tilaa. Hassua että nyt kun mulla olis sitä tilaa niin oon innostunut neuloon varastossa olleista langoista ihan urakalla =)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tosi symppiksen näkönen kauluri, miten sie aina pääsetkin noita koeneulomaan? :D Kade!

  Halutaan kuvia käsityöhuoneesta :)

  VastaaPoista
 2. Miulla oli kyllä hyvä tuuri kun pääsin tätä koeneuloon =) Nyt aattelin tehdä saman kaksi värisenä...aloitinkin jo!

  ehkäpä niitä kuviakin vois ottaa tästä huoneesta!

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Ihania neuleita ja kuvia. Noista kyllä välittyy kauniisti värit ja se lämpö. Oi. <3

  VastaaPoista