keskiviikko 8. elokuuta 2012

Piparkakkureunoja

Puikot on suihkineet aika ahkeraan täällä vihreässä puutalossa. Puikoilta on valmistunut jotain ystävien tuleville vauvoille ja jotain itselle. Muutama työ on lähes valmis toinen odottaa reunuksien virkkaamista ja toinen nappeja (ei oo löytynyt vielä sopivia). Olen ihastunut piparkakku reunoihin esimerkiksi tämä neuletakki on ihana. Odottelen vaan ohjetta (langankin oon varmaan jo valinnut). Kokeeksi piti kuitekin neuloa samalla kuviolla olevat rannekkeet. Ja siis tykkään ihan älyttömästi!

Nyt syksyn uhkaillessa tulollaan keltainen väri on aina vaan ihanampi. Sellainen kaunis okran keltainen tai leijonankeltainen tai sinapinkeltainen...Tekisi mieli neuloa kaikki vain keltaisesta =)

Mutta niitä valmistuneitakin on...Ohje: Iris Baby Dress (Rav)
Puikot: 3mm
Lanka: Catania

Ihan soma mekko. Tein kaksi  napin läpeä kun tuntui että muuten tulee liian iso aukko tuonne selkään.Ihan tyytyväinen olen tähän. Menee varmasti lahjaksi ystävän vauvalle.

Lanka: Keltainen, pinkki, sininen Sandness duett ja harmaa Mini duett kaksinkertaisena
Puikot: 4mm Cubics

Ohje oli helppo ja mallikerta yksinkertainen. Minusta tää kuvio on ihana ja muutenkin tykkään näistä hirveesti. Värit on ihanan pirteet, mutta harmaa rauhoittaa ja ei tuu liian räikeetä yhdistelmää.
Ohje:  Estelle vauvan -takki (Suuri Käsityö) ja Top To Down Bonet
Puikot: Takki 3mm ja hattu 2.5mm
Lanka: Sandness Lanett

Lanka on ostettu jo tosi kauan sitten eikä siitä silloin tullut mitä oli tarkoitus. Niimpä nyt neuloin siitä vauvan takin ja myssyyn. Myssy on hyväksi havaittu ohje ja takki on Suuren käsityölehden sivuilla julkaistu versio Estelle - prinsessan takista, joka vauvalla on yllään ensimmäisessä virallisessa kuvassa. Nämä menossa lahjaksi.


Tällaisia siis tällä kertaa! Neuleita on siis melkein valmiina ja varmaan jotain oon unohtanut esitellä, mutta myöhemmin sit lisää. Tänään on ollut jo tosi kylmä (vaan 10 astetta) ja sataa koko ajan...ihan kuin syksy olisi tullut! mut eihän se vielä oo tullut!

3 kommenttia:

  1. Ihania neuleita olet tehnyt :).

    VastaaPoista
  2. Suloisia pikkuneuleita, jännä rakenne mekossa!

    VastaaPoista
  3. Nää oli suloisia pikkuneuleita ja mekko on jo annettu kuluneella viikolla syntyneelle tyttöselle. Mekko oli aika hauska tehdä ja ainakin tyttösen äiti piti siitä =)

    VastaaPoista