keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Jotain pientä puikoilta...

Multa ei oo luonnistunut viime aikoina isommat työt ja jopa yhden neuleen ja takin viimeistely vaan seisoo. Vaikka tiedän ettei niihin menisi kuin pari iltaa niin en saa aloitettua. Sen sijaan pienet työt kuten hatut, kämmekkäät ja sukat tuntuu kiehtovan paljon enemmän (erityisesti raidalliset). Niinpä tein edellisen postauksen hatulle kaveriksi kämmekkäät. Välillä tuntuu että pitäisi aloittaa jotain isompaa mut ei innosta. Aloitin jo yhden villatakin ja vaikka alku meni joutuisasti ja vaikuttaa hyvältä mietin vaan että pitäisiköhän se purkaa kuitenkin!?! En keksi oikein erityistä syytä miksi tuntuu siltä että se pitäisi purkaa...tuntuu vaan siltä.

Kämmekkäät olkaa hyvä...

Ohje: Ihan vaan peruskämmekkäät ilman ohjetta
Puikot: 3mm cubics
Lanka: Palino ja Noro silk garden sock

Ihana hattuni kaipaisi sopivia asusteita kaverikseen...Joten nyt ois langan lopusta Noro raidoilla kämmekkäät. Ihan somat sanoisin ja tumma terästää settiä kivasti (ei tosin tullut kummempia raitoja kun Noroon sattui tuo tummempi kohta, mut hyvä vaan ois tullut muuten liian kirjavat). Tulee varmaan käytettyä...Niin ja vielä jäi molempia lankoja. Norosta vois tehdä varmaan vielä parit raita kämmekkäät!!!(Se ei lopu ikinä)

Hauskaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Kivat! Eikö siulla peukalo palele kun jää ihan paljaaksi?

  VastaaPoista
 2. Ei kun sit kun on niin kylmä niin tulee lapaset päälle...nyt on ihan sopivia nää peukalottomat (on kyllä peukullisiakin)

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Mukavan rouhean näköiset kämmekkäät. Kyllä se isompien neuleiden vuorokin vielä tulee, älä huoli. :) Tuo pikkuneuleiden virta on taas sillä tavalla kivaa, että valmista tulee nopeasti ja voi tehdä erilaisia pikkutöitä. Mulla on kans parin isomman projektin jälkeen huvittanut neuloa sukkia. :D

  VastaaPoista