keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Parit sukat taas...

Tää sukkien neulominen on jatkunut edelleen. Tahti on suorastaa hurja sillä tässä muutaman kuukauden aikana olen neulonut useammat sukat kuin aikaisempina vuosina yhteensä. Eli nyt on jo neljästoista pari tekeillä. Tässä olisi parit 11. ja 12. =)


Yhdessä isot ja vähän pienemmät.Ohje: Perussukat kiilakantapäällä
Lanka: Seitsemän veljestä nostalgia
Puikot: 3.5mm

Joululahja sukat appiukolle. En sit tehnyt näihin enää mitään kummempaa kuin sileääneuletta kun lanka itsessään oli aika kirjavaa. Eiköhän näistä tullut hyvät peruskäyttö sukat appeni varpaita lämmittämään. Anoppi pesee sukat aina koneessa joten lankakin on valittava sen mukaan. Tää on turvallinen konepesun kestävä valinta. Lanka: Regia 4ply 
Puikot: 3mm Cubics

Oon kyllä jotenkin tykästynyt tähän lankaan. Mielestäni tästä tulee mainioita sukkia. Näiden kanssa meinasi käydä huonosti aloitin muista sukista jääneistä jämistä näitä ja tein varteen ylimääräisen pitsikuvion ja sitten ei lanka riittänytkään toisen sukan kärkikavennuksiin. Väri oli loppunut lähilankakaupasta ja mietin jo purkamista. Sitten nämä unohtui odottaan. Ja kun olin menossa kuntosalille piipahdin lankakaupassa ja väriä oli tullut lisää ja sukatkin sitten valmistuivat =) Tää on muuten ihana väri =)

Sukkien lisäksi on suunnitteilla sellainen kauluriprojekti cascadesta ohje on valmiina ja kunhan saan tuon parin 14. puikoilta niin sitten puikoille pääsee se kauluri =) Ihanaa siitä tulee niin nätti ja lanka on niin mahtava!

Puuhakasta loppuviikkoa sateista huolimatta!

6 kommenttia:

 1. Hurja sukkaputki päällä :D Somat pikkusukat!

  VastaaPoista
 2. Juu sukkkia tekis vaan mieli neuloo edelleen =) Mut kaulurit on kanssa in! Noi on somia pieniä pitsisukkia!

  VastaaPoista
 3. Nuo pikku- sukat on niin herkut <3 Että sä oot nopee!

  VastaaPoista
 4. Oho, kellä on mopo karannu käsistä? :D Ihanat pikkusukat.

  VastaaPoista
 5. Mopo on karannut muuten ihan tosi pahasti =)

  VastaaPoista