tiistai 16. lokakuuta 2012

Ruskeaa pitsiä!

Mitä tekee neuloja kun olkapää on jostain syystä kipee eikä kärsi neuloa painavampaa neuletta? No tietenkin aloittaa kevyemmän neuleen!!! Nää sukat on sellaiset ja ihana kauluri on se painavampi. Nyt olkapää on parantunut joten voi taas neuloa sitä kauluria =) Mä näin tän tyyliset sukat tässä blogissa ja oli pakko tehdä oma versio. Mitään muuta samaa näissä ei taida olla kuin tuo mallikerta pitsissä.
Ohje: Ei ohjetta oman jalan mukaan tehdyt 
Puikot: 2.5mm
Lanka: Shibui knits sock

Ihanat ihanat sukat...vartta en uskaltanut tehdä pidemmäksi ettei lanka lopu kesken.  Nää on tehty ylhäältä alaspäin ja sippeliä reikäpitsiä varressa ja jalkaterässä. Kantapää on ristikkäin vahvistettu ja ranskalainen kantapää ja lanka nyt vaan on niin tosi ihanaa =) Eihän näistä voi kun tykätä...vaikka pieniä juttuja vois tehdä vielä paremmin niin on nää silti ihan täydelliset!

Nyt siis kun olkapää ei oo enää kipee niin pääsen tekemään sen ihanaisen kaulurin valmiiksi eli kuvia tulossa lähiaikoina =) Sateista ihanaa syksyistä viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit, tosi nättiä tuo pitsineule ja värikin on aika herkku :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset! Ja riittoisa lanka kun noinkin pitkät varret sait. Aloita ensi kerralla varpaista niin ei lopu lanka varmasti ;)

  VastaaPoista
 3. Oon mä jotain pientä joskus neulonut varpaista alkaen, mut nyt ei huvittanut vaikka kävikin mielessä tuo että vois neuloo sit langan loppuun asti...mut sitä lankaa jäi ehkä 15g joten ei suuri ero ois tullut.

  Suklaa tulee mullekin mieleen tästä väristä =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Tuo värikin on aivan paras!

  VastaaPoista