lauantai 10. marraskuuta 2012

Pikasukat...

Sukkiahan minä olen taas neulonut. Edellisistä harmaista sukista tutulla mallilla tein uudet sukat. Kaverin äiti täytti pyöreitä vuosia. Ystäväni ei keksinyt millään lahjaa hänelle. Ehdotin sitten että tehdään nätit villasukat ja antaa sit rahaa niin saa hankkia jotain mieleistä =) Koska villasukkia ei voi olla koskaan liikaa!
Ohje: Pitsivarsi sukat omalla ohjeella
Puikot: 3mm
Lanka: Regia 6-fädig 

Sukat oli siis viime minuuteilla aloitettu lahja ystävän äidille. Eilen neuloin näitä yhteen asti yöllä ja sitten aamulla heräsin kahdeksan maissa tekemään vielä kärkikavennukset ja viimeistelytyöt. Juuri ja juuri ehtivät ystäväni mukaan juhliin. Sukista tuli hienot vielä hienommat kuin niistä harmaista. Tämä pitsi vaan on edukseen ohuemmassa langassa. Ristiin vahvistettu kantapää ja ranskalainen malliltaan. 

Toivottavasti nää oli sopivat ja vieläpä muutenkin mieluiset! Mulla on kyllä jotain ihan muutakin puikoilla...en oo siinä kovin hyvä (vielä!), mutta harjoitus tekee mestarin ja sitä rataa. Näätte sitten kun on valmista mikä on mun uusi aluevaltaus neulomisessa!


1 kommentti:

  1. Villasukat on kyllä ihana lahja. Harmi että jostain syystä neuloja saa itse niin harvoin niitä lahjaksi?

    VastaaPoista