perjantai 23. marraskuuta 2012

Vain parasta varpaille!

Mikäpä olisi se parempi varpaille kuin lämpöiset ihanasta langasta tehdyt, kauniit sukat? Ainakin mun varpaille villasukat on parhautta. Näiden sukkien kuvia olen nähnyt useampaan kertaa ja se on vaan jäänyt kun ohje on ollut ruotsiksi. Näähän siis oli tosi helpot ja simppelit tehdä. Mallikuviosta löysin piirroksen. Sen ja google kääntäjän avulla selvitin ruotsinkielisen ohjeen pääsisällön. Tein nämä ikään kuin prototyypiksi joten varsiin tein pituutta vain viisi ruttua.  Nää on ihanat tuossa varren ruttautumisessa on vaan jotain kiehtovaa.

Me ollaan koiruuden kanssa yksin kotona tämä viikonloppu ja tämä päivä hurahtikin laiskotellessa. Lankoja on kertynyt enemmän kuin tarpeen viime aikoina ja vuoden vaihteesta taidan aloittaa kyllä langan osto lakon ja neuloa nämä pois!  Jotain varastolankoja on tullut käytettyä joululahja neuleisiin ja vielä arvelin vähän käyttää niitä joululahjoihin muunmuassa. On mulla yksi neuletakkikin tekeillä joten siihenkin uppoaa varastolankaa kerä jos toinenkin. Rakastan muuten sitä takkia jo nyt vaikka se ei oo vielä ihan puolessa välissäkään.

Kuvia sitten niistä sukista!


Ohje: Sylttysukat (Ruotsiksi)
Puikot:3,5mm
Lanka: Vuorelman veto( 55silmukkaa)

Ihanat sukat pitämään varpaita lämpimänä. Ja se ranskalainen kantapää näistäkin löytyy. Nuo varret on vaan aika mainiot. Ylemmässä kuvassa ne on ihan suorana ja alemmassa vähän rypytettynä =) Nää on ollut jo nyt kovassa käytössä ja on varmaan jatkossakin =)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minulla on huomenna suunnitelmissa karjalanpiirakka talkoot ystävän kanssa =)

5 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! noissa on samalla jotain mukavan graafista ja urbaania, ja sitten toisaalta jotain todella kotoisaa. Mäkin haluan tollaset!! (langanostolakosta: mun on kanssa pakko , kun hoitovapaalla ei rahaa voi lankoihin laittaa.voi itku.)

  VastaaPoista
 2. Villasukat on parhautta, miulla nytkin kahdet jalassa päällekäin :D

  VastaaPoista
 3. Villasukkia ei vaan voi olla liikaa =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat, noista ryppyvarsista tykkään. Jos tässä jossain vaiheessa neuloisi jotain itsellekkin, ehkä tuollaiset ihanat ryttyvarsiset sukat, sopisi mun mielestä hameidenkin kanssa.
  Nuo edellisen postauksen pöllölapaset mun olis ihan p a k k o saada, mutten osaa ostaa sitä mallia, kun kai se paypalilla pitäis maksaa :/

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat! Villasukat on kyllä parhaita sukkia ikinä! :D

  VastaaPoista