lauantai 8. joulukuuta 2012

Vihreän harmaita ruutuja!

Nämä on valmistuntu jo marraskuun lopussa en vaan ole saanut aikaiseksi kuvata näitä ja laittaa esille tänne. Koska Horatio&Oren lapaset onnistui niin hyvin niin päätin kokeilla vähän lisää kirjoneuletta. Nää näytti aluksi oudoilta mutta kastelu ja venyttäminen sopivaan kokoon ja vielä pieni prässäys silitysraudalla sai nämä näyttämään ihan lapasilta. Nämä tein miehelleni...ensin ajattelin antaa joululahjaksi, mutta en sitten malttanutkaan odottaa jouluun asti.
Ohje: Sata Kansanomaista Kuviokudinmallia No.1
Lanka: Drops Karisma Vihreä ja Novita Nalle harmaa
Puikot: 3mm cubics

Tämä oli kirjan ihan eka malli ja ajattelin että helpoimmasta päästä. Meinasin kuitenkin tulla langanjuoksuista hieman kireitä ja se näkyy lopputuloksessa hieman. Joten ei ihan täysikymppi. Käytössä toimivat hyvin ja ovat sopivan kokoiset. Kirjoneule on edelleen hieman haastavaa minulle, mutta kehityn tässä varmasti kun jaksan harjoitella. 

Kaikenlaista on tekeillä mutta tämä päivittäminen on ollut haastavaa. Niin kuin moni on todennut että päivät on harmaita ja pimeitä. Taustakuvaksikin haluaisin jonkun kauniin talvikuvan mutta vielä ei sellaisen ottaminen ole onnistunut =) Tänään olen leiponut pikkuleipiä jouluksi (hieman ylimitoitusta havaittavissa kun niitä tulikin 80kpl). Tarkoitus ei ollut antaa tänävuonna joululahjaksi mutta koska niitä on noin paljon niin taidan jakaa myös joulutervehdyksinä osan =) Ihanaa toisen adventin viikonloppua. Huomenna yritän kuvata loput valmistuneet työt ja adventtikynttelikön kun siinä palaa kynttilät! 

2 kommenttia: