torstai 27. joulukuuta 2012

Silloin kun on aikaa...

Silloin kun aikaa olisi yllinkyllin käy sitten niin että tulostimen muste loppuu ja et voikaan neuloa niitä joululomalle suunniteltuja neuleita (kun et ole tulostanut ohjeita, oon kyllä miettinyt et mitenhän ohjeiden luku sujuis tabletilla niin ei tarvisi tulostaa). Muutama isompi työ on kesken, mutta käsi on kipeä ettei sillä kärsineuloa mitään painavaa työtä. No sitten se hyvä neulomis aika menee telkun katseluun, kirjojen lukemiseen ja laiskotteluun. Koko ajan kuitenkin kutkuttaisi päästä jotain neulomaan. No minä muistin sitten erään lehden minkä olin hankkinut ihan vaan pipo ja lapasohjeen takia. Pipo pääsi eilen puikoille ja valmistui samaan hötäkkään. Langaksi valikoitui hamstraamani Cascade 220 SW lilana. Miksi kukaan ei Suomessa myy tätä ihanaa konepestävää lankaa, vaan kaikki myy vaan sitä perus Cascade 220 lankaa (joka on myös ihanaa). Mä haluaisin tehdä tästä langasta vaikka mitä ja hamstraankin sitä aina kun joku kanssa neuloja myy sitä varastostaan pois. Mutta siis pipo!
Ohje: Amstel hat (rav)
Lanka: Cascade 220 SW
Puikot:4mm

Ihana ihana ihana lanka! Mallikin on kiva. Tää neulottiin ylhäältä alaspäin joten sovittelu ei oikein onnistunut 40cm kaapelilla, mutta tuli juuri sopiva. Tykkään tuosta päälaesta ja helmineule pinnasta ja tää on siis oikein onnistunut päätös neulomattomuus ongelmalleni...(lomaa ei tosin ole enää pitkään jäljellä vaan uudeksi vuodeksi menen sitten jo töihin)

Niin ja tulostinkin on taas toimintakuntoinen ja ohjeet tulostettu. Joululahja neulonnasta ärtynyt rannekin on jo vähemmän kipeä, mutta aion kuitenkin neuloa hieman näitä pikkuneuleita ennen kuin palaan puseroihin ja neuletakkeihin.   

1 kommentti:

  1. Kiva hattu! toivottavasti käsi kestää kohta taas neulomista. Oikein mukavaa vuoden loppua ja alkavaa vuotta kans!

    VastaaPoista