tiistai 25. joulukuuta 2012

Hyvää Joulun aikaa !

Rauhallista Joulun aikaa kaikille!

Esittelen tässä Joulupäivän rauhallisina hetkinä muutamia neuleita jotka ovat syystä tai toisesta jääneet esittelemättä aikaisemin syksyllä ja joulun alla kiireiden takia. Mukana on muutamat tilaussukat ja yhdet yllärisukat niin ja yhdet lahja sukat.


Ohje: Junasukat (rav)
Lanka: Maija
Puikot:2.5mm

Nämä sukat menivät joululahjaksi eräälle pienelle tytölle. Toivottavasti lämmittävät varpaita =) Ohje: Kiertoradalla (rav)
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2.5mm

Nämä sukat tein jo aiemmin syksyllä muistelen, että marraskuussa tulivat valmiiksi ja joulukuussa pääsivät postin mukaan. Vasta nyt voin nämä paljastaa kun neuloin nämä Ravelryn Kahelien joulun yllätyssukka vaihtoon ja parini halusi avata paketin vasta jouluna joten nyt näistä voi laittaa kuvan =) Fabel on kyllä ihana lanka!Ohje: Omasta päästä perussukat Suomelippu raidoilla.
Lanka: Novita 7. veljestä
Puikot: 3mm Cubics

Näitä on siis kaksi paria 38 ja 41. Menivät työkaverille, joka antoi sukkaparit joululahjaksi. Saaja oli tyytyväinen ja minustakin näitä tuli ihan kivat. 

Vielä on muutamat neuleet esiteltävänä. Parit sukat ja pipot nyt ainakin uskaltanen luvata esitellä. Aiemmin lupaamani villatakki kuvat nyt viivästyivät kun huomasin tehneeni loppuvaiheessa pienen huolimattomuus virheen joka sotkee pintaneuleen kuviota(kannattaa neuloa väsyneenä pimeässä tummaa lankaa), joten purin virheeseen asti ja nyt on takki on uudelleen neulonnan alla. Siitä sit kun saan sen uudestaan valmiiksi.

Hyvää joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti