lauantai 29. joulukuuta 2012

Bristol

Hauskaa että hatun ohjeella on paikan nimi. Olen jo pitkään kärsinyt matkakuumeesta, jonka hoidon järjestäminen tuottaa tällä hetkellä ongelmia. Olisipa hauska viedä Bristol hattu käymään bristolissa joskus. Tosin Islanti, Kroatia, Lontoo, Pariisi, Barcelona yms. on käynti listalla ennen Bristolia. Osassa noista paikoissa olen jo käynyt mutta siitä on niin paljon aikaa että haluaisin käydä uudestaan. Mutta siis se hattu. Tämä oli muuten yksi neule joululoma neulonta listallani. Toinen neule listalla oli Slide sukat Cookie A:lta, mutta aikani yritettyäni kyllästyin niihin kun en saanut sitä lisäyskohtaa onnistumaan...en vaan jotenkin tajua, joku oivallus siitä nyt jää puuttumaan. Päätin siis lykätä tätä ohjetta. Usein auttaa kun pitää tauon ja yrittää myöhemmin uudestaan. Monkeyt on nyt puikolla sen sijaan.
Ohje: Bristol (rav)
Puikot:3mm
Lanka:Plucky Feet

Väri on ihanan eläväinen ilman että se on levoton. Lanka on ihanaa.  Malli oli kiva. Ensin tuntui että pitää kokoajan laskea silmukoita, mutta äkkiä se selkeni. Olen viime aikoina tykännyt neuloa erilaisilla pintaneuleilla tehtyjä kuviota ja sellainenhan tämäkin on. Lopputulos on oikein onnistunut =)

Mukavaa Uuden Vuoden juhlintaa kaikille. Minun osaltani vuoden vaihde kuluu yövuorossa töissä.

4 kommenttia:

 1. Onpas nätti pipo, tuo pintaneule on aika oivaltava. Näyttää ensin ihan palmikoilta, oikeat ja nurjat tekevät kivasti vaihtelevan pinnan. Ja kaunis väri :)

  VastaaPoista
 2. Hauskannäköinen pintaneule ja kaunis harmaan sävy! Hilpeää uutta vuotta 2013 :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis myssy, täytyypä laittaa tämäkin listalle... Minä voisin vaikka heti lähteä Lontooseen, jos vain voisi. Tai no aika moneen paikkaankin ihan koska vaan, mutta Lontooseen ensin. Hyvää uutta vuotta sinne yövuoroonkin :D

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti pipo. Itsekin tein tämän joulupakettiin. Ihanan rouhea pinta tuli tällä sinun langallasi.

  VastaaPoista