keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kaavoihinsa kangistunut?

Uusi vuosi on täällä! On opeteltava kirjoittamaan vuosiluku taas uusiksi. No siitä ehkä selvitään =) Jotenkin näitä kuvia tänne ladatessa tulee mieleeni, että taidan olla aika kaavoihin kangistunut, niin neulomisessa kuin vähän kaikessa muussakin. Ehkä voisin yrittää olla hieman vähemmän tapojeni vanki tänä vuonna! Ravelryssa on meneillään monta mukavaa haastetta jämälankoihin, varastolankoihin ja sukkiin liittyen ja minä aion osallistua kaikkiin niihin sopivalla rentoudella. Kuluneesta vuodesta en aio tehdä raporttia kuten en ennenkään ole tehnyt mutta voin todeta että aika paljon tuli neulottua. Tässä viimeinen viime vuonna valmistunut neule ja ensimmäinen (tosin viime vuonna aloitettu) tänä vuonna valmistunut. Ja koska olen jämähtänyt toistamaan itseäni niin sukkiahan ne!Ohje: Jo kaikkien tuntemat Juna sukat/ Tuulan sukat
Puikot: 2.5mm
Lanka: Regia 4 ply

Pienet sukat joululahjaksi. Ei mitään erityistä sanottavaa näistä. Tykkään kyllä tosi paljon tuosta Regian sukkalangasta!Tämä oli vuoden viimeinen neule.

Ohje: Monkey (rav)
Puikot:2.5mm
Lanka:Drops Fabel

Tämä malli ei hirveästi kiinnostanut minua, kun kesällä selailin Sukkia rakkaudella kirjaa, jonka sain synttärilahjaksi. Kuitenkin netissä blogeissa ja ravelryssa tuli vastaan kauniita toteutuksia näistä sukista joten olihan nämä sitten toteutettava myös itselle. Pidän näistä todella. Nämä on kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan ja ranskalainen kantapää! Yksi ongelma mulla vaan on en sitten millään opi silmukoimaan...yritin jo katsoa videoitakin ja kuvia ja ja ja...Eikä oo eka kerta kun yritin opetella, mutta tein sitten 3-puikon päättelyn silmukoinnin tilalle. Fabel on sitten kiva lanka. Ehdottomasti kivoimpia sukkalankoja. Niin ja tämä on vuoden ensimmäinen neule!

Innostuin tekemään hieman jämälanka projekteja ja seuraavaksi saan valmiiksi erään jämälanka projektin...siitä sitten lisää! Rannekin alkaa olla parempi joten voin varmasti pian palata neuletakki ja pusero projektejeni pariin!

2 kommenttia:

  1. Nätit Monkeyt olet tehnyt :). Ovat olleet minullakin työlistalla vaikka kuinka kauan, mutta olen odottanut sopivaa inspiraatiota. Kivat värit!

    VastaaPoista
  2. Kivoja sukkia jälleen, ei kai siinä kaavoihin kangistumisessa mitään pahaa ole jos lopputulos on noin nätti? ;) Mie täällä odottelen käden parantumista että pääsisin sen saman villatakin kimppuun :D

    VastaaPoista