torstai 3. tammikuuta 2013

Jämälankoja lämmikkeeksi!

Tänä vuonna Ravelryssa aion osallistua jämälanka projektiin ja ensimmäinen tulikin jo valmiiksi. Tää on vaan ihan yksinkertainen hartialämmitin...vaikka meillä on ihan lämmintä yleensä, niin usein kaipaan jotain pientä lämmikettä hartioille ja sellaista joka pysyy hyvin paikaillaan... Sitähän vois ajatella että vois vaikka tehdä boleron tähän tarkoitukseeen mutta eipä sittenkään =) Tadaa raitahirvitys olkaa hyvä!
Ohje: Ihan vaan kolmio Icord nauhoilla
Lanka: sekalaisia jämälankoja (merinoa, puuvillla-villa sekoiteita, merinovilla-silkki) yllätyskeräksi kerittynä
Puikot: 4mm

Onhan tää aika värikäs mut toisaalta ihan kiva =) Kerin huvikseni ison yllätysjämälanka kerän suosikki jämälangoistani ja tikuttelin ainaoikeaa tällaisen hartialämmikkeen. Icord nauhat laitoin yläreunan kulmiin että huvin saa sitaistua kiinni seläntaakse niin se kestää menossa mukana. Aika monenlaisista väreistä taidan tykätä kun tätä lopputulosta katselee. Vielä jäi kerää jäljelle mitä siitä sitten teenkään =) 

Tässä siis eka jämälanka projekti tälle vuodelle.

Ainiin oon tainnu unohtaa kertoo että aion olla ostamatta lankaa tänä vuonna mahdollisimman pitkään. Kuten eräs viisas seitsemän vuotias, joskus sanoi että miksi et vaan neulo näitä mitä sulla jo on ensin pois =) Sitä siis yritän tänä vuonna!

3 kommenttia:

 1. No johan on viisas 7-vuotias, meillä asuu yhtä viisas 4-vuotias... Äiti vaan ei usko :) No ei mäkin yritän olla ilman lankaa mahdollisimman pitkään ja hei se on kolmas päivä kohta ohi :D
  Hieno hartialämmitin, loistava tapa kuluttaa jämiä!

  VastaaPoista
 2. kivan värikäs lämmitin! ja juu meillä viimeks tänään kävin hakemassa matkahuollon lähipaketillisen lankoja niin 7v totes että eikö niitä lankoja ole jo tarpeeksi...:-) ihan oikeessahan tuo on. Vai että jämälankarymä löytyisi ravelrystä - lähden sitä nyt sit kanssa ettimään...

  VastaaPoista
 3. Hieno! Miekin oon pitkään halunnu neuloa samantyylisen selän takaa kiinnitettävän huivin, malleja on niin monia ihania... Onnea lankalakkoon!

  VastaaPoista