sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Here and there ja röyhelö- ja pörröneuleita!

Joskus silloin kun Veeralta ilmestyi Here and There hatun ohje neuloin sen heti. Lankana käytin suosikkiani sandness duettia (jonka valmistus on sittemmin loppunut). No sehän siis on puoliksi villaa ja puoliksi puuvillaa. Mulla oli siitä ihanat lapaset (jotka siis hävis) ja ne huopui vähän pesukoneessa joskus. Hatusta tuli ehkä hitusen iso ja neroleimauksena päätin lykätä sen pesukoneeseen niin vähän kutistuis... joo kyllähän lapaset toimi sen hienoisen huopumisen jälkeen oikein hyvin mut siis tuota se hattu kyllä huopui mut ei sit oikein toiminut enää käytössä (koska siitä tuli kova koppura joka ei asetu päähän sit mitenkään). Kaikki tämä selostus johtaa siihen, että aikaa sitten ostin paikallisesta lankakaupasta uudet langat kyseiseen hattuun. Siitä huolimatta se on vaan ollut tekemättä pitkään. Nyt kuiteskin otin kyseisen hatun puikoille ja neuloin eilissä iltana uuden version.Ohje: Here and There (rav)
Lanka: Rowan silky tweed
Puikot: 4mm

Tein hatun pienemmillä puikoilla tällä kertaa ettei tulis liian iso. Ja siitä tulikin sopivan kokoinen. Neuloessa lanka tuntui karkealta käsiin ja alkoi hieman jännittää että jos tää kutittaa, mutta tänään lenkillä käydessä ei ainakaan tuntunut kutittavan. Tää on jotenkin kauheen mukavan mallinen myssy, roikkuu kivasti päässä =) En tiedä valitsisinko enää näitä värejä, mutta ihan kivaltahan nuo näyttää yhdessä.

No sitten ne röyhelöt ja pörröt... Sain valmiiksi eräälle kaverille röyhelöhuivin, jonka lupasin tehdä kun hän on niihin tykästynyt. Lisäksi puikoilla on kahdet pörrölapaset ja ehkä tossutkin jos lanka riittää...Kuvia näistä myöhemmin. Röyhelö oli taas kerran nopeaa tehdä tosin pörröt ei oo ihan niin nopeita neuloo. Pörröisiin tunnelmiin täältä ja ensi viikolla taas jatketaan. Niin ja olokin on hieman piristynyt sitten edellisen postauksen, joten eiköhän se kevät ole tulossa!

2 kommenttia:

  1. Kevään tulon kyllä todella huomaa ja se onneksi piristää. Musta nuo pipon värit on tosi kauniit ja pipo on mukavan näköinen.

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä tätä pipoa käyttänyt aikalailla joka päivä...se on vaan mukavan rento! Ja väritkin mielyttää jo enemmän!

    VastaaPoista