torstai 17. tammikuuta 2013

Kun ei ole ennallaan...

Minä en ole ollut viimeaikoina ihan ennallani. Jotenkin vaan ei innosta välillä edes neulominen. Kuitenkin jotain pientä sain valmiiksi ja nyt toista kertaa päädyin purkamaan sitä neuletakkia jota olen tehnyt jo ikuisuuden. Ohjeessa ei ole vika vaan ajatus ei ole kulkenut oikein mukana ja se kostautui...Kyllä se siitä valmistuu taas! Ja siitä tulee kyllä ihana! Purkamisen ja neulomisen välissä kaipasin pientä välipala neulontaa, joten sukat ja hattu.Ohje:  Chamomile (rav)
Lanka: Sheppard sock (lila) ja Plucky feet (harmaa)
Puikot:3.5mm

Halusin tehdä hatun tällä ohjeella, mutta jo alussa luodaan 170 jotain silmukka niin ei sovi mun pieneen päähän, joten kun lanka oli vielä tiheydeltään eri niin jouduin silmukka määrää ja kuvioneuleen toisto kertoja muokkaamaan. Tästä tuli sit kuitenkin ehkä vähän pieni. Kokeilin käytössä ja nousee ikävästi ylöspäin kokonsa takia.  Mietin nyt että purkaisko vai mitä tälle tekis...Houkuttais tehdä vielä uusi paksummasta langasta! Kirjoneule kuvio on ihana!
Lanka: Drops Delight (värikäs) ja Regia 4-ply (harmaa)
Puikot: 3mm Cubics

Nyt oon sit tehnyt ne kirjoneule sukat! Ihan kivathan näistä tuli ja ihan sopivat! Tykkään tuosta miten tuo delight vaihtaa väriä yksivärisen langan kanssa neulottuna. (ennen en siitä lankana tykännyt mut nyt oon alkanut tykätä). En nyt taida kirjoneule sukkia vähään aikaan tehdä..alkoi vähän kyllästyttää. Muita kirjoneuleita on kyllä tekeillä, kun vaan sais aikaiseksi.

Maisemanvaihdos olisi ihana! Päästäpä matkustamaan johonkin vailla arjen rasituksia =) Ihan mikä vaan maa kävis...niin paljon maisemanvaihdoksen tarpeessa alan olla. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kiva kuvio sukissa :) Takkikuvia odotellessa!

    VastaaPoista
  2. noi sukat on tosi kivat!!
    täällä on vähän samanmoista poissaolevaa oloa ollut - itselläni siihen vaikuttaa tämä auringonvaloon puute ja pahin jakso on aina tammikuu. kun tästä vaan selviää niin kyllä se siitä sitten. Toivottavasti siellä joensuun suunnalla olo paranee myöskin!

    VastaaPoista