torstai 27. kesäkuuta 2013

Sellainen pikkuinen kassi!

Kyh tempauksen yhtenä työnä aloitin kesäkassin, jonka ohje löytyi Kotivinkistä. Kassi oli mielestäni soma...tosi helppo ja simppelihän se oli mut tein sit melkein ohjeen mukaan sen =) Hieman tein isomman pohjan ja mulla oli kaksinkertainen lanka käytössä kun halusin tehdä varastolangoista. Ihan soma, hieman tylsän värinen, mut käypä monenväristen vaatteiden kaveriksi.

Laitoin tähän ensi sellaiset rinkulat kun en löytänyt noita lukkoja kotoa, mut ei se ollut hyvä joten tänään pongasin sopivat lukot (ja vielä ilmaiseksi) niin  pakko oli ne vaihtaa. Sormet nihkeenä sit virkkasin kun on niin kuuma. Villasukkien neulominenkin oli pakko pistää tauolle kun on niin hikiset kädet koko ajan. Tulis sade ja raikastais ilmaa niin neulominen sujuis mukavammin...mut älkää käsittäkö väärin kesä ja eritoten lämmin kesä on ihana ja just sitä mitä toivoin!

Ohje: Kotivinkki (11/2013)
Lanka:Rowan purelife revive
Koukku: 4.0mm

Ihan hauska tästä tuli, lehden kuvassa näytti että kassi kapenee hieman ylöspäin ja jälkikäteen mietittynä oisin ehkä hieman kaventanut kassia. Hihna on myös mulle hieman pitkä,  kuten alimmassa kuvassa näkyy, mutta tein siihen pienen pienen solmun niin nyt on sopivan mittainen. Nuo lukot on mun mielestä kiva yksityiskohta ja tuota vois hyödyntää jossain muussakin kassissa! Tää oli muuten KYH16.  

Ai niin oli hauskaa huomata että juuri näinä päivinä myös Koukutettu -blogissa esiteltiin samalla ohjeella tehty kassi. Aurinkoisia, lämpimiä, mutta neulojalle sopivia päiviä kaikille =) Kesä on vaan niin ihana. Iltaisin huomaan että en malttaisi mennä nukkumaan kun haluisin vaan istua ulkona itikoiden järsittävänä ja nauttia kesästä!  Pari viikkoa ja sit alkaa loma niin ei tarvi liian vähillä yöunilla raahautua töihin. 

3 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan tylsä! Itsekin mietin, että voisin tehdä toisen kassin vaikka mustana. Ja ainahan näitä voi koristella jos kyllästyy:) Nappasin omat lukot sellaisista mainosavainkaulanauhoista. Pitää jatkossa alkaa jemmailla sellaisiakin, jos vastaan tulee.

  VastaaPoista
 2. Mä oon jo pitkään keräillyt niitä =) Ja sellaisista nämäkin lukot tuli otettua =)

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana! Mäkin haluan tollasen... Huomenna kirjastoon metsästämään lehteä, kun meillä onkin poikkeuksellisesti eletty niin siististi, että kyseinen lehti on jo lehtikeräyksessä. Hmph.

  VastaaPoista