lauantai 22. kesäkuuta 2013

Vauvan pukimia!

KYHin aloitukset on nyt tehty eli 22 aloitusta ja laskin että 8 niistä on kesken joten suurin osa on valmiina! Hyvä minä! Tänä vuonna tavoite on saada ne valmiiksi määräaikaan mennessä, se kun on aina jäänyt vajaaksi tuo valmistuneiden määrä aikaisempina vuosina.

Viimeisimpiä valmistuneita on pari vauvan hattua ja tossukat. Myös kassi olisi valmiina mutta vaihdan siihen renkulat joilla kahva on kiinnitetty kunhan pääsen kauppaan ensi viikolla niin kuvat tulee siitä vasta sit.
Ohje: Baby aviatorcap (Rav)
Lanka: Sirdar just bamboo
Puikot: 3.25mm 

Suloiset ja tosi nopeat neuloa! Nää on koko 0-6 kuukautta. Beigessä on sininen nappi (ei vaan näy tässä kuvassa). Taidan ainakin toisen antaa kaverin vauvalle kunhan hän heinäkuussa syntyy. Ohje: Chaussons mignons (Rav)
Lanka: Drops Lima
Puikot: 4.5mm

Suloiset pikkutossut...alkoi mietityttää et jos tällä tekniikalla tekis itselleenkin tossut. Ensi vuonna joululahja koriin kaikista paksuista langanjämistä aikuisten kokoja ?

Nyt vaan tarvii saada ne kahdeksan keskeneräistä KYH työtä valmiiksi. Siellä on kyllä tulossa tosi ihana bolero ja kaikkee. Mut ihan ensin mun pitää tehdä toinen sukkahaasteen toukokuun sukista lopuuun, sillä aikaa on vaan kesäkuun loppuun. Aurinkoista viikonlopun loppua. Ai niin kolme viikoa kesälomaan (ei sillä et laskisin )!

4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia... Nuo pikkuihmisten asusteet on niin ihania tehdä, kun valmistuvat hetkessä! Kolme viikkoa kuluu yllättävän nopeasti... Minä nimittäin palaan sitten lomalta töihin. :D

  VastaaPoista
 2. Söpöjä pieniä. Mulla onkin vielä testaamatta tuo Aviatrix, pitääpä kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Ihania Aviatrix on hyvä ja istuva malli. Pitäs Helmille neuloa talveksi isompi:)

  VastaaPoista
 4. oi miten söpöt tossut! vois toimiakin aikuisen koossakin. kokeilehan ja kerro miten skulasi? Aviatrix on kiva pikkumyssy ihan pienelle vauvalle. Mulla tuo neljäs sai kaksi ja käytti niitä siihen saakka kun pää kasvoi niistä ulos. Suloinen malli.

  VastaaPoista