sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Auringonkeltaista, ukkosen alla!

Ensimmäistä kertaa tänä kesänä ukkonen jyrisi ja salamoi tässä meillä oikein kunnolla. Asutaan isojen vesistöjen ja joen välissä, joten usein ukkostaa aika lähelläkin, mutta ei tässä harjun kupeessa joen lähellä. En tiedä että mikä siihen vaikuttaa, mutta harvoin meillä tosiaan on kunnon ukkosta. Ukkosen ryskyessä ulkona minä neuloin ahkerasti sillä tänään on kesäkuun viimeinen ja minulla oli Ravelryn kahelien sukkahaasteen toukokuun sukat vielä kesken. Sukat pitää aloittaa aina sen kuun aikana kun on kukin haaste eli toukokuun sukat toukokuussa, aikaa niiden valmiiksi tekemiseen on kuitenkin seuraavan kuukauden loppuun eli tässä tapauksessa kesäkuun loppuun. Nyt ne on kuitenkin valmiit. Sukat oli kivat neuloa ne vaan jäi Kyh aloitusten takia roikkumaan kun kesäkuun alku vähän meinasi yllättää.

Puikot: 2.5mm
Lanka: Opal 4ply 

Ihana malli ja lanka. Nää on mulle vähän isot ei paljoo mut ihan hitusen.  Mut on nää ihanat. Langassa on ihana tuntuma neuloa ja jalassa myös on ihana tää lanka. Koska nää on vähän isot niin harkitsen et jos annan nää jollekin lahjaksi...harkitaan. 

Onneksi mulla on ihanat Tiinan tekemät sukat tällä mallilla, jotka  on täydellisen sopivat! Aurinkoisia päiviä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja upean dramaattiset kuvat!

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli ja nam mikä väri <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat, ihana väri ja hauska malli. Olisipa koko ollut sopivampi!

  VastaaPoista
 4. Tuo malli on kyllä kaunis! Ja väri tietenkin myös...

  VastaaPoista
 5. Kiitos =) Oon niin ihastunut tuohon väriin!!!

  VastaaPoista
 6. Todellakin ihanan aurinkoiset sukat!

  VastaaPoista