tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tossutellen

Yhtenä KYH työnä valmistui tossut. Mun on pitkään pitänyt kokeilla tätä ohjetta ja nyt sain sit vihdoin tehtyä tossut tällä super helpolla ohjeella! Mikä siinä on että joku tosi kiva ohje jää aina roikkumaan kun tulee neuloneeksi jotain muuta. Mulla on ainakin monta ihanaa ohjetta jotka haluisin neuloa, mut aina neulon sit jostain syystä jotain muuta? Tällaiset täällä kuitenkin putosi puikoilta!Puikot: 3.5mm cubics
Lanka: sekalaisia jämälankoja, merinoa yms. 

Hauska helppo ohje, ja tossut on super kivat jalassa. Nää taitaa mennä lahjakoriin joulua odottamaan! Teen varmasti tällaisia jatkossakin...tiiä vaikka tekisin erikokoisia siihen lahjakoriin jo ensi jouluksi! 

No nyt työt kutsuu, ilta menee töissä samoin kun pari seuraavaa yötä yövuorossa, joten varmaan viikonloppuna sit ehdin tänne kirjoittelemaan =) Mukavia kesäpäiviä kaikille!

7 kommenttia:

 1. Nämä on ihanat! Mulla odottaa sama ohje inspiraatiota, kiva jämälankaneule:)

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea! Niitä jämälankoja kun riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä vaan kertyy lisää vaikka kuinka virkkaa ja neuloo jämäprojekteja!

   Poista
 3. tosi hauskat! mä haluun kans!! (miks mulla niin usein tulee sun ja neulistin blogin kanssa tämä sama tunne.. mulle kans??? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos A-L, tuo on kyllä hämmentävää ja ilahduttavaa kuulla, että joku löytää inspiraatioita mun pienestä blogista. Ihan vieläkin hymyilen. Mulle käy useiden blogien kanssa niin et ne toimii suurena inspiraationa ja innostajana eri projekteille.

   Poista
 4. Tosi hauskat, kiitos lahjavinkistä!

  VastaaPoista