keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sammal raitoja!

Mulla on totaalinen kyh väsymys. Edellinen kyh työ pettymys taisi viedä kaiken ilon jäljellä olevista ja sit aloin pohtia että riittääkö se lankakaan siihen huiviin. Katsotaan nyt tuleeko noita tehtyä valmiiksi aikataulussa. Aloitin sit sukkaprojektin aion neuloa mahdollisimman monet villasukat valmiiksi lähiaikoina. Jotenkin tuntui että sukkalanka valikoimaa vois alkaa vajuttaa oikein urakalla. Ja sit vois siirtyä pipoihin ja huiveihin ja villatakkeihin sekä paitoihin. Oon jotenkin innostunut ajatuksesta että lankavarasto hupenisi ja sit tulis hankittua aina sitä mukaan lankoja kun johonkin tarvitsee...Katsotaan pääseekö sitä vanhoista tavoistaan mihinkään. Aion kyllä ostaa lankaa lomamatkalta koska reitille sattuu monta ihanaa lankakauppaa, et se voi hieman hidastaa tätä projektia  =)

Ensimmäiset sukat neuloin miehelle kun se mutisi parina päivänä että tarvis villasukat. Nyt kun tässä pohdin niin villasukkia en oo tainnut koskaan aikaisemmin hänelle neuloa. Joten kai se oli aika kun muutaman viikon päästä ollaan oltu 11.vuotta naimisissa! Mut mähän innostuin villasukkien neulomisesta vasta viime syksynä joten tää kelvatkoon selitykseksi sukkien puutteelle.
Ohje: Sammal raitoja (Oma perussukka, tiimalasi kantapäällä)
Lanka: Fabel print(vihreä), Regia 4 ply(ruskea)
Puikot:3mm Cubics

Mies totesi että hyvät on. Aika kivasti kävi tuo fabel print lanka ruskean kanssa. Vähän mietittyti kun se on vähän tuollainen sekava lanka mut yksi väriset raidat tekee kyllä ihmeitä näille kirjaville langoille. 

No mä menen valitsemaan lankoja seuraaviin sukkiin =) Ja tänään pääsen pitkästä aikaa kampaajalle =) Joten kiva sadepäivä on tästä päivästä tulossa! Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kiva miessukat! Mie oon tän seittemän vuoden aikana tainnu neuloa miehelle vaan yhet sukat, hups :D

  VastaaPoista
 2. Komeat sukat. :) Kirjava lanka tasavärisen kanssa tuo kivaa elävyyttä väritykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vielä: tunnustus kivalle blogillesi omassani. :)

   Poista
 3. Hienot sukat! Mä neuloin viime talvena ekat sukat miehelle ja yhteistä taivalta takana kohta 16 vuotta... Että taitaa olla näissä piireissä ihan sääntö!

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla vaan niin että kaikille muille tulee neulottua ensin =)Kyllähän tuo sukistaan tykkää joten taidan neuloa toisetkin joskus lähi vuosikymmeninä =)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat, tykkään tuosta väristä todella paljon.

  VastaaPoista