keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ruosteen punaista sohvan nurkasta!

Sohvan nurkassa neulonta on jatkunut, enää ei tarvii pitää niin usein lepotaukoa ja pötkötellä vaan jaksaa jo pidemmän aikaa neuloa kerralla =) Kyllä tää toipuminen tästä! Sukat oon taas tehnyt valmiiksi. Nää on kanssa Kyh aloituksia tällä kertaa nro. 12. Oon jo pitkään halunnut kokeilla tätä pitsimallia. Sukat on muuten omalla ohjeella tehty.
Ohje: Oma, pitsimallikerran ohje täältä
Lanka:Araucania ranco solid
Puikot: 3mm Cubics

Kivat näistä tuli. Kiilakantapää tuli ehkä aavistuksen terväväksi, mutta eiköhän se käytössä väljisty...leikkauksen jälkeisessä väsymyksessä tuli pieni ajatusvirhe =) Langan väri on tosi paljon kivempi kuin luulin, tulin ostaneeksi tämän vähän niinkuin paremman puutteessa, mut tykkään kovin tästä väristä =)

Vielä on yhdet kyh sukat kesken ja sit vielä vauvan villatakki, bolero ja virkattu kori ja kaikki kyh työt ois tehty. Ja vaikka en saisi kaikkia sattuneista syistä valmiiksi niin silti tää on paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Sää on muuttunut sateiseksi, mutta ilosaarirockille on jo luvattu parempaa säätä...en tosin ole sinne tänä vuonna menossa! Mukavia loppuviikon päiviä =) Ehkäpä saan jo huomenna ne sukat valmiiksi. Nyt on lähdettävä raottamaan särkylääkepurkkia =)

5 kommenttia:

 1. Ihanat varret! Kirjoitahan ohje siellä sohvannurkassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Laitoin tuohon ohje kohtaan linkin tuohon mallineuleen ohjeeseen. En tiiä miten en tajunnut sitä laittaa jo heti tuohon! Tuo on kai joku perinnepitsimalli!

   Poista
 2. Onpa tosiaan ihanan värinen lanka, mäkin olisin taatusti ostanut tuon värisen langan! :-) Ja kaunis tuo pitsineulevarsi, täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri on ihana, ei se näyttänyt kovin ihmeelliseltä vyyhdillä mut neulottuna se on ihana =)

   Poista
 3. Huisin kaunis yhdistelmä: väri sopii pitsiin ja pitsi varsiin. :)

  VastaaPoista