lauantai 15. helmikuuta 2014

Jotain helppoa flunssan ajaksi...

Viime viikolla podin flunssaa kolme päivää. Jotain pientä puuhaa kädet kaipasivat siinä vaiheessa,  kun alkoi flunssa helpottaa, joten puikoille otin sitten sen monessa blogissa ihailemani pipon. Tein ensin yhden ystävänpäivä lahjaksi miehelle ja sitten toisen itselleni kun Handun lanka korista kuiski kovasti olevansa juuri tähän pipoon sopiva. Lisäksi ennen pipoja tulin neuloneeksi vielä tuubihuivin. Tässäpä näitä olisi.

Ohje: Dipped (Rav)
Lanka: Cascade 220 
Puikot: 4.5mm

Tosi kiva neuloa tuo pintaneule. Helppo muistaa mut sopivasti jujua. Cascade langoista tykkään kovin.  Ihastuin tähän vihertävän keltaiseen meidän Kujeen reissulla tammikuun alussa. Ahh ihana väri! Harmi kun en ostanut sitä enempää! Tämä jäi hieman lyhyemmäksi kuin ohjeessa, kuumeisena neuloskelin tätä maanantaina ja unohdin vaihtaa väriä. No silleenhän tässä sit kävi että tuo lanka loppui eikä viitsinyt 10cm tehdä erivärillä. Kiva tää on silti ja varmaan löystyy vähän käytössä.Ohje: Navooh (Rav)
Lanka: Petrooli Cascade 220 ja Vaaleanpunainen Handu Alpakkasilkki
Puikot: Petrooli 3.25mm ja 4.0mm, Vaaleanpunainen 3.25mm ja 3.5mm cubics

Kivoja hattuja tällä ohjeella tuli. Ohje oli kyllä melko simppeli sen hintaiseksi. Mutta vaativuuden korvasin neulomalla useamman. Muistin kyllä ohjeen kokonaan ulkoa ensimmäisen neulomisen jälkeen. Ajattelin että tää olis tarpeeksi helppoa neulottavaa vielä hieman flunssaisena joten viimeisenä sairaslomapäivänä peiton alla nojatuolissa valmistui petrooli ja vaaleanpunainen melkein kokonaan. Kavennukset vaaleanpunaiseen tein torstaina töiden jälkeen. 

Eihän tuo väri varmaan se kaikkein ominaisin mulle ole, mutta tää oli edesmenneen ystäväni suosikki väri ja siksi tähän ihastuinkin. Tuntui lohdulliselta tehdä ystävänpäiväksi pipo rakkaan ystävän lempivärissä. Jos hän olisi täällä niin hattu olisi lämmittänyt hänen päätään, mutta nyt se lämmittää minua muistoksi hänelle. 


Puikoilla on edelleen Fade -huivi, jonka neulominen on osoittautunut minun käsissäni melko hitaaksi. Kyllä se siitä valmistuu vielä. Myös sukat sieltä sukkalankakorin uumenista on puikolla. Katsotaan jos jotain valmistuisi taas lähipäivinä. Eilen vietettiin ystävien häitä ja neulojien yötä, josta muutama lankavyyhti/kerä suuntaa tännepäin. Tämän päivää olen laiskotellut enimmäkseen. Huomenna taas työt kutsuu.


4 kommenttia:

 1. Kaunis tuubi ja ihana väri. Ja komeat Navoohit! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! :) Jotenkin en ollut ajatellut Navoohia vaaleanpunaisena ollenkaan, mutta tuossahan se näyttää juuri passelilta. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et navooh sopii mihin tahansa väriin =)

   Poista