tiistai 20. toukokuuta 2014

Auringonkeltaista

Mitä Neulisti edellä... Eli siis minäkin pääsin osallitumaan Kalakukko -neulojien vauvalahjaan Villaviidakon Emmalle. Minä tein pakettiin aurinkoisen keltaiset pöksyt. Paketissa oli vaikka mitä hienoa ja koko paketin sisältö onkin nähtävissä jo Villaviidakko -blogissa.

Tällä samalla ohjeella tein myös pöksyt kummipojalleni. Kun aloin suunnitella housuja päädyin keltaiseen väriin. Mieleisen langan löytäminen vaan meinasi osoittautua hankalaksi. Olin jo päätymässä ei niin täydellisen väriseen keltaiseen kun törmäsin tähän lankaan. Väri oli juuri sopiva ja metrejäkin oli riittävästi, joten se valikoitui itseoikeutetusti tähän projektiin.Puikot: 3mm
Lanka: Luxus -Puffa, väri Banaanikongo

Tää on kyllä mukava malli neuloa ja näistä tuli somat. Tein muistaakseni kaikki resorit pidemmiksi, kuin ohjeessa että ne antaisivat hieman lisää käyttöaikaa. Ja koon yritin muutenkin valita sen mukaan että mahtuisi vielä sittenkin kun on riittävän viileää näitä käyttää. Väri on kyllä aika ihana minusta. Nää on sellaiset aurinkovauvan housut! Aika on häivyttänyt mielestä kyllä jotenkin sen että oliko mulla jotain ongelmia näitä neuloessa. Ei varmaan ainakaan mitään kovin isoja kun en enää muista!Ai niin ja tykkäsin langasta paljon. Se oli oikein kiva neulottava ja lopputulos näyttää kivalta!


Aurinkoista on! Ulkona on lämmintä reilusti yli 20 ja sadepilviä ja ukkoskuuroja ei oo vielä näkynyt. Sade ois kyllä ollut toiveissa jotta miehen allergiaoireet vähän helpottais! Sit vois taas olla lämmintä mä oon kesäihminen, joten tää on ihanaa! Lämmintä kesäsadetta odotellessa!

8 kommenttia: