torstai 29. toukokuuta 2014

Höyhenen kevyttä ja hetkessä valmista

Harmittaa kun en saa aikaiseksi pingottaa noita valmiita töitä. Mut ulkona on niin paljon puuhaa ja työt on vienyt paljon aikaa viime aikoina. Eli viimeistely roikkuu. Pakko oli kuitenkin pingottaa yksi huivi kun se on ylioppilaslahjaksi serkkutytölle ja juhlat lähestyy huimaa vauhtia! Lauantai aamuna otetaan suunta kohti Oulua ja sunnuntaina palataan kotiin valmiina uuteen työviikkoon. Toinen huivi tässä ei vaatinut pingotusta joten sen voi sit esitellä. Ainaoikein neule on ihanaa!Ohje: Curvy Moon (Rav)
Lanka:Plucky Feet (Harmaa) ja Drops baby merino (lila)
Puikot: 3.5mm

 Kiva idea ja nopea pikkuhuivi neuloa. Ehkä tästä tuli hieman pieni. Mut sievä pieni kevät kaulahuivi. Langat on suosikkeja. Kiva lopputulos. Toisenkin vois tehdä! Erityisesti tykkään raidoista ja tuosta kaartelevasta reunakuviosta.

Ohje: Minttumaari (Rav)
Puikot: 3.5mm
Lanka: Silvia 

Serkkutytölle juhlahuivi. Olen tällä ohjeella kerran neulonut huivin anopille. Ihan kiva ohje mut ai että pitkästytti neuloa tätä. Tulihan tähän sitten yksi huolimattomuus virhe. Noita keskikuvioita olisi pitänyt olla parillinen määrä mut tuli vahingossa pariton. Se johti viimeisen reunakaavion kanssa pieneen säätöön mut ihan ok onnistuin säätämään sen. Kukaan läheisistäni ei ole virhettä huomannut. Neulojat varmaan näkisi siinä sen virheen vähän tuijoteltuaan, mut tällä mennään kun ei tässä nyt ehdi uutta neuloa. Ja ihan nätti se on. Lankakin on ihan ok. 


Nyt mä olen päättänyt virkata valmiiksi  yhden lelukorin, jota olen tässä jo virkannut hyvän tovin. Olen kyllästynyt tuijottelemaan niitä kudekeriä ja toivomaan että se olisi jo valmis. Huoh. Muistutus minulle---älä ala virkata isoa koria ontelokuteesta, tulee vaan ranteet kipeeksi! Lähdenpä siis virkkaamaan. Mukavaa viikonloppua teille kaikille!


13 kommenttia:

 1. Kauniita huiveja olet tehnyt! Hauskoja juhlia!

  Olen monesti suunnitellt virkkaavani jotain kuteesta, niin kauniita juttuja olen nähnyt muiden tekevän. Mutta aina se on jäänyt. Taidan ottaa vinkistäsi vaarin ja olla kokonaan aloittamatta sellaista (ja edes hankkimatta kuteita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulle ei ainakaan sovi tuon kuteen virkkaus.

   Poista
 2. Ihania huiveja! CurvyMoonin väriyhdistelmä erityisesti. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään väri yhdistelmästä itsekin =)

   Poista
 3. Ihanat huivit! Hyvä, ettet purkanut lahjahuivia, ihmiset mitään huomaa, kuten sanonta kuuluu... ;))

  VastaaPoista
 4. Kauniit huivit! Kovasti houkuttaisi neuloa tuo Curvy Moon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se valmistui ihan itsestään joten siitä vaan =)

   Poista
 5. Nätit huivit! Ja taas yksi syy lisää rakastaa ainaoikeaa ;D

  VastaaPoista