lauantai 8. marraskuuta 2014

Liikettä

Kuinka monta huivia sitä tarviikaan??? Aika monta jos minun varastosta jotain voi päätellä! No uusi huivi on neulottu. Lanka on pehmeää, malli valloitti heti ja neuloutuikin varsin nopeasti mikä siis parempaa!


Ohje: Lines in motion, Suvi Simola (malli ilmestyy lähiaikoina)
Lanka: Debbie bliss  Baby Cashmerino
Puikot: 4.5mm 

Tämä valmistui hetkessä. Kaikkein haastavinta tässä oli langan valinta. Ihan vaan koska olin niin päättämätön siitä mikä olisi hyvä valinta. Mietittyäni viikon pääsyin kuitenkin ensimmäiseen valintaani. No sen jälkeen ei ollutkaan ongelmia. Huivi neuloutui ihan hetkessä ja pingotettuakin sain sen samantien, toisin kuin yleensä. Huivi on ihana! Lanka on ihana, siinä on merinoa, ripaus viskoosia ja cashmiria. Ihan hyvä sekoitus siis. Ohje oli hyvin kirjoitettu ja selkeä ja se sisältää myös valokuva tutoriaalin tuon yhden raidan tekoon, koska se tehdään hieman eritavalla. Mutta siis helppo, nopea neuloa ja kaunis sekä asettuun kivasti kaulaan ja hartioille! Mitä sitä neuloja huivilta ja sen neulomiselta voi vaatia? 


Seuraavan yön ja vielä sitä seuraavankin vietän työn parissa. Katsotaan nyt milloin seuraavan kerran saan jotain valmista esiteltyä. Öhh ois muuten vielä yksi villatakki esittelemättä viime keväältä, mutta se odottaa uutta pingotusta kun edellinen yritys ei onnistunut...ja sit on toki vielä yksi missä ois hihojen tekemistä ja viimeistelyä! Niihin kun meneekin niin hirveesti aikaa! No jos vaikka ensi viikolla! Neulomisiin!12 kommenttia:

 1. Interesting, varsinkin tuo viivamainen raitalinja. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva =) Just siihen tässä mallissa ihastuin.

   Poista
 2. Kaunis huivi! Pitääpä jäädä odottelemaan ohjetta, sillä eihän huiveja voi koskaan olla liikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Huivi on aivan upea! Ja ei, niitä ei koskaan voi olla liikaa. Ja edellisen postauksen keltakärkiset sukat ovat kertakaikkisen mahtavan pirteät ilmestykset. Ilman muuta niitä lahjapaketteihin!

  VastaaPoista
 4. Miten ihanalta tämä näyttääkään! Todellakaan ei voi olla liikaa huiveja, ne on niin täydellisiä kylmällä säällä ja värivaihtoehtoja nyt ainakin täytyy olla :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis malli ja hyvän värinen - ainakin kuvissa jotenkin vedenvihreä/-harmaa. Tuollaista sävyä ei aina löydäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on tosi kaunis sävy. Se on kuvissa oikea! Kiitos Valokuvaaja miehen!

   Poista